ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Ο οίκος Dolce & Gabbana τώρα λάνσαρε και… ζυμαρικά!

Ένα πρωτότυπο προϊόν αποφάσισε να λανσάρει ο Ιταλικός οίκος Dolce & Gabbana, ξεφεύγοντας μεν κατά πολύ από τα συνηθισμένα,  διαφημίζοντας δε με τον καλύτερο τρόπο την Ιταλία.

Η εταιρία μόδας άφησε για λίγο στην άκρη τα ακριβά ρούχα και τα αξεσουάρ και επικεντρώθηκε στα ζυμαρικά και συγκεκριμένα στα… μακαρόνια.

Ο οίκος, λοιπόν, σε μία συνεργασία του με την οικογενειακή επιχείρηση ζυμαρικών Παστιφίκιο Ντι Μαρτίνο, κυκλοφόρησε  ένα σετ εορταστικών κουτιών με ζυμαρικά.

Με τα συλλεκτικά κουτιά να έχουν την υπογραφή των Dolce & Gabbana, τα μακαρόνια είναι συλλεκτικά, μπορεί να τα βρει κανείς στο Harrods στην Βρετανία και στην μπουτίκ του οίκου στο Μιλάνο και να τα αποκτήσει δίνοντας… 110 λίρες.

Βέβαια μπορεί η τιμή να είναι κάπως τσουχτερή, αλλά η ποικιλία είναι μεγάλη, καθώς εκτός από τα κλασικά, όπως τις πένες, το ριγκατόνι και το λιγκουίνι, υπάρχουν είδη που δεν ήξερες καν οτι υπάρχουν.

Βέβαια το πιο εντυπωσιακό  απ΄όλα είναι το πολύχρωμο κουτί, το οποίο μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και εκτός κουζίνα και η περίτεχνη ποδιά Dolce and Gabbana η οποία δίνεται μαζί με τα μακαρόνια… για να είσαι στιλάτος και στην κουζίνα σου.

Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη προσπάθεια του οίκου να μπει στις κουζίνες των νοικοκυρών- fashionistas, καθώς πριν  λίγο καιρό είχε κυκλοφορήσει και την δική του σειρά με οικιακά σκέυη, η οποία περιλάμβανε τα πάντα. Από περίτεχνους βραστήρες, μέχρι τοστιέρα, μπλέντερ και αποχυμωτή.

iefimerida.gr