MEDIA

Χαμός στο Nomads: «Βγήκαν τα μαχαίρια» στην ομάδα της Φωτιάς

Η ομάδα της Φωτιάς έχει χωριστεί σε δύο στρατόπεδα με την ένταση να είναι ολοφάνερη.

Οι διαφωνίες ήρθαν για ακόμη μια φορά στην επιφάνεια, όταν η παραγωγή του Nomads έστειλε την ομάδα να πάει στο ψαροχώρι για να κάνουν μια κατασκευή. Ο Γιώργος Μαυρίδης, ο Νίκος Αναδιώτης και ο Λευτέρης Χατζηιωάννου, ωστόσο, δήλωσαν πως δε θα συμμετέχουν λόγω τραυματισμών.

Η άρνησή τους προκάλεσε την αντίδραση των υπολοίπων, οι οποίοι άρχισαν να εκτοξεύουν «καρφιά» και τα υποτιμητικά σχόλια.

«Πίσω στην Ελλάδα. Θα μείνουν όσοι μπορούν και αντέχουν. Λοιπόν Αλεξάνδρου πάμε αγάπη μου γλυκιά να χτίσουμε εμείς και άσε τα γυναικόπαιδα πίσω» είπε ο Οροκλός, ενώ η Χριστίνα Κολέτσα δήλωσε: «Αμα είναι τα γυναικόπαιδα να μην μπορούν να κάνουν τίποτα ας κάτσουν σπίτια τους.»

Μιλώντας στην κάμερα, ο Κωνσταντίνος Οροκλός εξέφρασε ολοκληρωμένα τη διαφωνία του: «Το Nomads είναι δύσκολο, οι τραυματισμοί είναι μέρος του παιχνιδιού. Αν κάποιος δεν μπορεί, ας γυρίσει σπίτι του. Ας το πάρει κάποιος που αντέχει στην τελική. Είναι και αυτό μέρος του παιχνιδιού.

Δεν μπορεί να κάθεται να ξεκουράζεται, να τραβάει ένας κουπί και στο τέλος να τον πετύχει ξεκούραστο σε ένα αγώνισμα και να τον στείλει σπίτι του. Το θεωρώ άδικο. Βέβαια η ζωή είναι άδικη. Θα το ζήσουμε και αυτό.»

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανέφερε: ««Βλέπεις άντρες σε εισαγωγικά βγάζουν την ουρά τους απ’ έξω σε οτιδήποτε σκληρό και αν συμβεί».

«Δεν νομίζω ότι έχω δείξει ότι είμαι άνθρωπος που τεμπελιάζω ή που δεν βοηθάω σε εργασίες. Όπου χρειαστεί πρώτος είμαι, ειδικά στις εργασίες. Δεν μπορώ να ασχοληθώ, γιατί ασχολούνται, έχω δικά μου προβλήματα να αντιμετωπίσω», είπε ο Γιώργος Μαυρίδης.