ΔΙΕΘΝΗ

Τον μαχαίρωσαν 100 φορές και του ξερίζωσαν την καρδιά !

Ξεπέρασαν κάθε όριο οι εγκληματικές ενέργειες συμμοριών στις ΗΠΑ, με τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας να προκαλούν κατακραυγή και να ασκούν τεράστια πίεση στην κυβέρνηση Τραμπ να πατάξει τη δράση τους.

Σύμφωνα με το FBI τα μέλη μιας από τις πιο διαβόητες συμμορίες, της MS-13, σχεδίασαν, οργάνωσαν και εκτέλεσαν με απόλυτη ακρίβεια μια εφιαλτική δολοφονία η σκληρότητα της οποίας ξεπερνά κάθε όριο.

Οι σοκαρισμένοι πράκτορες του FBI διαπίστωσαν ότι τα μέλη της συμμορίας μαχαίρωσαν έναν άνδρα για περισσότερες από 100 (!) φορές, του ξερίζωσαν την καρδιά και στη συνέχεια του έκοψαν το κεφάλι, πριν τον θάψουν σε ρηχό τάφο σε πάρκο του Μέριλαντ.

Τα στοιχεία δημοσιοποιήθηκαν στο πλαίσιο δίκης ενός 19χρονου μέλους της συμμορίας, το οποίο συνελήφθη και θεωρείται ως ο βασικός φυσικός αυτουργός της αποτρόπαιης δολοφονίας.

Οι φρικιαστικές αποκαλύψεις έρχονται σε μια χρονική στιγμή που τόσο ο πρόεδρος Τραμπ, όσο και ο υπουργός Δικαιοσύνης Τζεφ Σέσιονς δέχονται πιέσεις για να πατάξουν αποτελεσματικά τη δράση των συμμοριών στις ΗΠΑ.

H MS-13 αριθμεί πάνω από 10.000 μέλη στις ΗΠΑ και άλλα 40.000 σε χώρες της Κεντρικής Αμερικής και από τις διωκτικές αρχές αντιμετωπίζεται ως «πολυεθνική εγκληματική οργάνωση».