ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οικογενειακή… επιχείρηση με ναρκωτικά και παράνομα όπλα!

Στα χέρια των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας έπεσαν δυο αδέλφια και ο πατέρας τους στα σπίτια των οποίων στον Τύρναβο έγιναν έρευνες για ναρκωτικά, αλλά αποκάλυψαν ακόμη κλοπιμαία και παράνομα όπλα.
Οι αστυνομικοί ερεύνησαν ταυτόχρονα τα σπίτια του 40χρονου και του 35χρονου που βρίσκονται πολύ κοντά και σε αυτό του δεύτερου συνέλαβαν και τον 69χρονο πατέρα τους, όταν βρήκαν και κατέσχεσαν 20 ναρκωτικά χάπια χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, μία κυνηγετική καραμπίνα με 11 φυσίγγια δίχως άδεια κατοχής, ένα μαχαίρι με λάμα μήκους 0,11 εκατοστών και μία ζυγαριά. Σε κοντινή απόσταση από τα σπίτια, ο σκύλος ανιχνευτής της Δίωξης ξετρύπωσε την «καβάντζα» στην οποία τα δυο αδέλφια έκρυβαν δύο κουτιά με ηρωίνη συνολικού βάρους 132,7 γραμμαρίων που σκόπευαν να διακινήσουν. 
Ακόμη, στα σπίτια τους κατασχέθηκαν 160 ευρώ, τρία κινητά, δύο ηλεκτρικά δραπανοκατσάβιδα, δύο φωτογραφικές μηχανές και ένας φορητός υπολογιστής που δεν μπόρεσαν να δικαιολογήσουν την κατοχή τους και ερευνάται αν και από πού είναι κλεμμένα. Σε βάρος πατέρα και γιων σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων κατά περίπτωση, με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.