ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τα δέκα πρώτα ακίνητα που βγαίνουν σήμερα στο… ηλεκτρονικό «σφυρί»!

Η πλατφόρμα με τους δέκα πρώτους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς είναι ήδη έτοιμη και αναμένεται να λειτουργήσει σήμερα, ενώ το σύστημα θα είναι σε πλήρη εφαρμογή του θα μπει από το 2018.

 

Πρόκειται για δέκα πλειστηριασμούς που αφορούν δύο οφειλέτες και την ίδια επισπεύδουσα τράπεζα.

 

Ειδικότερα:

 

Μεζονέτα  320 τμ. η οποία ανήκει σε συγκρότημα κατοικιών, το οποίο έχει ανεγερθεί επί οικοπέδου άρτιου και οικοδομήσιμου, επιφανείας μτ 1.231,16,  στην περιοχή Κοκκιναρά στην Κηφισιά. Η μεζονέτα αποτελείται  από υπόγειο, ισόγειο και α όροφο, που συνδέονται μεταξύ τους με εσωτερική κλίμακα και ανελκυστήρα και περιγράφονται ως εξής. Τιμή πρώτης προσφοράς: 698.915,00. Η εγγυοδοσία που έχουν καταθέσει οι πλειοδότες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στον πλειστηριασμό, ορίζεται το 30 τοις εκατό της τιμής της πρώτης προσφοράς, ήτοι 209.675,00 €

 

Δύο θέσεις υπόγειου παρκινγκ στον ίδιο χώρο με τιμή πρώτης προσφοράς 10.000 ευρώ η καθεμία. Ως εγγυοδοσία την οποία πρέπει να καταθέσει ο πλειοδότης που επιθυμεί να συμμετάσχει στον πλειστηριασμό, ορίζεται το 30 τοις εκατό της τιμής της πρώτης προσφοράς, ήτοι 3.000 €.

 

Πέντε θέσεις στάθμευσης σε υπόγειο παρκινγκ στα Βριλήσσια με τιμή πρώτης προσφοράς τις 9.500 ευρώ το καθένα και συνολική τιμή προσφοράς τα 47.500 ευρώ.

 

Τα ακίνητα αυτά πλειστηριάζονται ταυτόχρονα, την ίδια ημέρα και ώρα, με διαφορετική τιμή 1ης προσφοράς και ιδιαίτερη για κάθε ακίνητο κατακύρωση. Οι υποψήφιοι πλειοδότες υποβάλλουν χωριστή προσφορά για κάθε ένα από τα πλειστηριαζόμενα ακίνητα, αφού δηλώσουν συμμετοχή στον πλειστηριασμό του ακινήτου που επιθυμούν να πλειοδοτήσουν.