ΔΙΕΘΝΗ

Σοκ: Την έπιασαν να κάνει σεξ με τον ανήλικο μαθητή της σε πάρκινγκ εστιατορίου! (ΦΩΤΟ)

Για ακατάλληλη σχέση με μαθητή, τώρα 16 ετών, και σεξουαλική επίθεση σε παιδί κατηγορείται μία 23χρονη καθηγήτρια ιστορίας στο Τέξας, την οποία «έπιασαν στα πράσα» με ανήλικο μαθητή σε πάρκινγκ τοπικού εστιατορίου.
Η 23χρονη Michelle Schiffer εμφανίστηκε στο δικαστήριο και ο δικαστής όρισε την εγγύηση για να αφεθεί ελεύθερη στις 30.000 δολάρια.

Όρισε ότι η 23χρονη δεν θα πρέπει να έρθει ξανά σε επαφή με κανέναν κάτω των 18 ετών. Η Michelle φέρεται να δήλωσε στις αρχές ότι γνώρισε τον μαθητή, που τότε ήταν 15 ετών, στο εστιατόριο. Εκεί του πρότεινε να πάνε στο σπίτι ενός φίλου για να κάνουν σεξ.
Ο ανήλικος δήλωσε στις αρχές ότι τον πήρε μια φορά από ένα πάρκο και κατέληξαν να κάνουν σεξ σε χώρο στάθμευσης στη γειτονιά.
Σύμφωνα με τα αρχεία του δικαστηρίου η νεαρή καθηγήτρια και ο ανήλικος μαθητής έκαναν σεξ πολλές φορές μέσα στο καλοκαίρι.
Η Michelle, που διδάσκει παγκόσμια ιστορία στο Cypress Springs High School, παραδέχτηκε ότι κάπνισαν μαζί μαριχουάνα στο αυτοκίνητό της.
Ήταν μετά από καταγγελία άλλου μαθητή που έγινε γνωστή η σχέση της 23χρονης με τον ανήλικο. Είπε στον διευθυντή πως ο συμμαθητής του παραδέχτηκε ότι είχε σεξουαλική σχέση με την καθηγήτριά τους.
Η 23χρονη απομακρύνθηκε από το σχολείο και παρέμενε σε υποχρεωτική άδεια μέχρι να διερευνηθούν οι καταγγελίες.