LIFESTYLE

Θα γίνει… σερίφης ο σταρ του ΝΒΑ!

Την πρόθεσή του να γίνει σερίφης της Χένρι Κάουντι στην πολιτεία της Τζόρτζια μέχρι το 2020 ανακοίνωσε ο πρώην σούπερ σταρ του ΝΒΑ, Σακίλ Ο’ Νιλ.

Ο Ο’ Νιλ  ρωτήθηκε από το Business Insider και απάντησε ότι η… έμπνευση του ήρθε όταν επισκέφθηκε μια αστυνομική ακαδημία στο Λος Άντζελες, όπου του έκανε εντύπωση η αφοσίωση με την οποία αυτοί οι άνθρωποι προσπαθούσαν να κρατήσουν τους συμπολίτες τους ασφαλείς, όπως χαρακτηριστικά είπε.

«Νομίζω ότι τα τελευταία χρόνια υπάρχει ένα χάσμα επικοινωνίας μεταξύ του κόσμου και της Αστυνομίας. Συνεπώς, στην κοινωνία που σκοπεύω να αναλάβω το πόστο του σερίφη, βασική επιδίωξη θα έχει τη γεφύρωση αυτού του χάσματος», είπε ο πρώην σέντερ των Λέικερς και Μάτζεικ. 

Για να προσθέσει: «Είχα αναφέρει και ξανά ότι σκοπεύω να το κάνω αυτό (να γίνει σερίφης) το 2020. Ζω στη Χένρι Κάουντρι. Εκεί υπάρχει μια μικρή πόλη που λέγεται ΜακΝτόναφ, λίγο έξω από την Ατλάντα. Εκεί οι αστυνομικοί ήταν αγαπητοί και τους σέβονταν, αλλά αυτό είναι δύσκολο και από τις δύο πλευρές πλέον».