ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κομφούζιο στο κέντρο της Αθήνας το επόμενο τριήμερο – Τι αλλάζει στα δρομολόγια των ΜΜΜ

Σε προσωρινές διακοπές κυκλοφορίας και τροποποιήσεις δρομολογίων στο κέντρο της Αθήνας θα προχωρήσει ο ΟΑΣΑ τις επόμενες τρεις ημέρες λόγω των πορειών στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και της επίσκεψης του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Όπως ανακοίνωσε ο ΟΑΣΑ, θα προβεί σε προσωρινές τροποποιήσεις της διαδρομής λεωφορειακών γραμμών, γραμμών τρόλεϊ και τραμ στο κέντρο της πόλης των Αθηνών από τις 10 το πρωί της Τετάρτης έως το πρωί της Πέμπτης, σταδιακά και ανάλογα με τις υποδείξεις και τα μέτρα της Τροχαίας και τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες, λόγω των εκδηλώσεων για τον θάνατο του Αλ. Γρηγορόπουλου.

Παράλληλα, λόγω της επίσκεψης του κ. Ερντογάν, τροποποιήσεις στα δρομολόγια θα εφαρμόζονται σταδιακά από τις 6 το πρωί της Πέμπτης έως και την αποχώρηση του Τούρκου προέδρου την Παρασκευή.

Όπως ανακοίνωσε ο ΟΑΣΑ, θα πραγματοποιηθεί διακοπή της κυκλοφορίας των διερχόμενων ΜΜΜ καθ’ όλη την διάρκεια της επίσκεψης του προέδρου της Τουρκίας στην οδό Πανεπιστημίου -στη λεωφορειολωρίδα αντίθετης ροής (από Σίνα έως Πλ. Συντάγματος)- και στην οδό Βασ. Γεωργίου Α’.