MEDIA

«Έσπασε τη σιωπή» ο Φουρθιώτης – Η ημέρα που σταματάει η εκπομπή και η αποκάλυψη για τη νέα σεζόν!

Ο Μένιος Φουρθιώτης τοποθετήθηκε πρώτη φορά δημοσίως για το αν κόβεται η εκπομπή του με την έλευση Ιβάν Σαββίδη στο κανάλι.

Ωστόσο, ο παρουσιαστής πριν το αποκαλύψει έριξε τα πυρά του και «στόλισε» site το οποίο έγραψε ότι κόβεται η εκπομπή του οριστικά επειδή δεν θα βγει στον «αέρα» το Σαββατοκύριακο της πρωτοχρονιάς και τοποθετήθηκε γι’αυτό. 

«Θέλω να πω σε ένα αισχρό site 3ης διαλογής που λέει ότι κοβόμαστε επειδή δεν θα βγει στον αέρα η εκπομπή μας το Σαββατοκύριακο της Πρωτοχρονιάς, ότι δεν ισχύει! Αν θέλετε να βγάλετε λεφτά με ψέματα μπορώ να κάνω έναν έρανο να σας μαζέψω.. Σταματήστε να παίζετε με την ψυχική υγεία των ανθρώπων που δουλεύουν για τα Αποκαλυπτικα«, είπε ο παρουσιαστής και συνέχισε…

«Η εκπομπή θα είναι στο αέρα μέχρι και τις 24 Δεκεμβρίου! Το Σαββατοκύριακο της Πρωτοχρονιάς από κοινού αποφασίσαμε να μην βγάλουμε εκπομπή ώστε να ξεκουραστούν όλα τα παιδιά και να κάνουν γιορτές με τις οικογένειες τους! Εμείς μετά θα επανέλθουν τον Ιανουάριο κανονικά στο ραντεβού μας! Δεν γίνεται να κοπεί μία εκπομπή που κάνει τα καλύτερα νούμερα τηλεθέασης! Ε έπρεπε να το πω κάποια στιγμή!«, είπε ο παρουσιαστής μιλώντας πρώτη φορά ανοιχτά για το θέμα. Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

πηγή: youweekly.gr