MEDIA

Nomads: Αυτοί οι παίκτες είναι υποψήφιοι για αποχώρηση – Ποιος κέρδισε την ασυλία (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα αγώνισμα για γερά νεύρα και με μεγάλη σημασία ήταν αυτό στο χθεσινό επεισόδιο του Nomads, καθώς τέσσερις παίκτες θα περνούσαν στον ημιτελικό και οι υπόλοιποι θα αγωνίζονταν για το ποιος θα γλίτωνε την υποψηφιότητα για αποχώρηση.
Από τον τελικό αποκλείστηκαν οι Γιώργος Μαυρίδης, Κωνσταντίνος Οροκλός, Δήμητρα Φραντζή και Βασιλική Μιλλούση. Οι δύο άντρες δεν άφησαν περιθώρια στις δύο κοπέλες και τις απέκλεισαν, χρήζοντας τες αυτόματα υποψήφιες μονομάχους, με την Δήμητρα να βάζει τα κλάματα και τον Μαυρίδη να προσπαθεί να την παρηγορήσει. 

Από τους παίκτες που πέρασαν στον ημιτελικό, η Αποστολία Ζώη αποδείχθηκε για ακόμη μία φορά πολύ σκληρή για να… χάσει και πέρασε στον τελικό μαζί με τον Νίκο Αναδιώτη, αφήνοντας τους Γιώργο Κατσινόπουλο και Δημήτρη Αλεξάνδρου να αναρωτιούνται πώς κατάφερε για ακόμη μία φορά να περάσει η γνωστή τραγουδίστρια!
Η Αποστολία για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα, μετά την ένωση των ομάδων, πήρε την ατομική ασυλία και το λευκό περικάρπιο.

Ακολούθησε το συμβούλιο των παικτών, για να ψηφιστεί ο τρίτος παίκτης που θα ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου συγκέντρωσε τέσσερις ψήφους και φόρεσε το μαύρο περικάρπιο για ακόμη μία φορά, έχοντας όμως στο παρελθόν βρει τον τρόπο να ξεφεύγει κερδίζοντας την μονομαχία.

Πριν από το παιχνίδι Ασυλίας, είχε προηγηθεί ένα βράδυ ξεφαντώματος, το τελευταίο στη βίλα, όπου παρευρέθηκαν όλοι οι παίκτες και έφαγαν, ήπιαν και τραγούδησαν ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Μετά το γλέντι, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκρυβε μία έκπληξη στους παίκτες: έπρεπε να ολοκληρώσουν μία δοκιμασία – να κρατήσουν όσο μπορούν περισσότερο μία καρύδα με απλωμένο χέρι και ξαπλωμένοι – και ο νικητής θα κέρδιζε 10.000 ευρώ! Μετά από σχεδόν τρεις ώρες, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατάφερε να πάρει τα χρήματα, αφού ο Γιώργος Κατσινόπουλος δεν άντεξε, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες είχαν εγκαταλείψει νωρίτερα.