GOOGLE NEWS

Ένα μοναδικό Χριστουγεννιάτικο χωριό στην Καλλιθέα

ΜΙΑ αξέχαστη μαγική βραδιά, είχαν την τύχη να ζήσουν όσοι παραβρέθηκαν στην φαντασμαγορική εκδήλωση στην πλατεία Δαβάκη, εκεί όπου κατά τις 9 περίπου το βράδυ, άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του Δήμου Καλλιθέας σηματοδοτώντας,την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων στην πόλη , ενόψει των Χριστουγέννων, και της Πρωτοχρονιάς.
 
ΣΤΟ σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε  ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Δημήτρης Κάρναβος,  τόνισε, μεταξύ άλλων «Τα Χριστούγεννα είναι ημέρα αγάπης, είναι ημέρα αλληλεγγύης και αυτό πρέπει να το θυμόμαστε, όχι μόνο τώρα στις γιορτές, αλλά και πάντοτε. Ο Δήμος έχει μία σειρά από δομές αλληλεγγύης, αλλά και θα γίνουν και κάποιες εκδηλώσεις αυτές τις ημέρες, για τις οποίες δεν σας πω τώρα, αλλά θα ενημερωθείτε προσεχώς με διάφορους τρόπους. Από εκεί και πέρα, όλες αυτές τις ημέρες μέχρι τις 7 Ιανουαρίου, η πλατεία θα έχει πάρα πολλές δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους. Πέρα από αυτά που βλέπετε, που είναι στημένα, θα υπάρχει κάθε ημέρα και κάτι ξεχωριστό»
 


Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας και Τοπικής Ανάπτυξης, κ. Μανώλης Κωστάκης
Τα φετινα χριστούγεννα θα είναι ξεχωριστά για όλους μας. Διαμορφώσαμε ένα πλούσιο χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα που φιλοδοξεί να δώσει χαρά σε μικρούς και μεγάλους. 


Με το αναμμα του Χριστουγεννιάτικου δεντρου τα πολύχρωμα βεγγαλικά φώτισαν τον ουρανό και αμέσως μετά, οι REC το  νεανικό urban pop συγκρότημα αποτελούμενο από τους Άρη ΛουμάκηΜάικ Βασιλειάδη και Xenia Evven, ερμήνευσαν δικά τους αλλά και ξένα τραγούδια για δύο και πλέον ώρες χαρίζοντας στους παρευρισκομένους μια αξεχαστη γιορτινή συναυλία.

Δείτε την δήλωση του Αντιδημάρχου Πολιτισμού, Μανώλη Κωστάκη