LIFESTYLE

Διαζύγιο μετά από 10 χρόνια γάμου για σταρ του Χόλιγουντ! Πόσα θα δίνει διατροφή…

Πολλοί πίστεψαν πως το 2017 ήταν η καλύτερη χρονιά για εκείνον, όπως όλα δείχνουν όμως υπήρξαν και πολλές αλλαγές και απρόοπτα στη ζωή του. Ο λόγος για τον αδελφό του Ben Affleck, τον επίσης ηθοποιό Casey Affleck. Ο Cassey κέρδισε φέτος για πρώτη φορά το Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου για την ταινία “Μια πόλη δίπλα στη θάλασσα”, αλλά μαζί με τη χαρά για τα επαγγελματικά ήρθε και η οριστικοποίηση του διαζυγίου του.

Τον περασμένο Αύγουστο μετά από σχεδόν 10 χρόνια γάμου και 16 χρόνια σχέσης με την Summer Phoenix, ο Casey Affleck αποφάσισε να οριστικοποιηθεί το διαζύγιό του. Οι δυο τους τράβηξαν δρόμους χωριστούς από τον Νοέμβρη του 2015 και τώρα πήραν και επίσημα διαζύγιο.

Το πρώην ζευγάρι παντρεύτηκε το 2006 και έχει δύο παιδιά, τον 13χρονο Ιντιάνα και τον 9χρονο Άτικους και το δικαστήριο αποφάσισε ότι ο ηθοποιός θα πρέπει να πληρώνει κάθε μήνα 4.000 δολάρια για διατροφή στα παιδιά και να καλύπτει τα έξοδα του ιδιωτικού τους σχολείου για τα επόμενα δύο χρόνια, ανάφερε το περιοδικό People, ενώ δεν θα πληρώνει διατροφή για την Σάμερ.

Αυτές τις μέρες μάλιστα, οι δυο τους βρέθηκαν στο δικαστήριο προκειμένου να οριστικοποιηθεί το μεταξύ τους διαζύγιο και να καθοριστεί η διατροφή που θα πληρώνει ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός. Σύμφωνα με τα έγγραφα που κατέθεσαν και τα οποία επικαλείται το Page Six, ο Άλφεκ κερδίζει ετησίως 400 χιλιάδες δολάρια, ενώ η Φίνιξ, η οποία εργάζεται ως μοντέλο και ηθοποιός μόλις που φτάνει τις 24.000 δολάρια το χρόνο, γι' αυτό και ορίστηκε το ποσό των 4.000 ευρώ!