ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H δολοφονία του 23χρονου φοιτητή Γαλαζούλα που εξελίχθηκε σε βεντέτα

H συγκεκριμένη υπόθεση έχει εξελιχθεί σε βεντέτα, καθώς τον Ιούλιο του 2017, ο πατέρας του 23χρονου φοιτητή, κατηγορείται ότι σκότωσε τον 59χρονο πατέρα του κατηγορούμενου,  Μανούσο Ριζάκη, μέσα στο αυτοκίνητό του, στη Λεωφόρο Μαραθώνος, στον Γέρακα

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας συνεχίστηκε και σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η δίκη για τη δολοφονία του 23χρονου φοιτητή Θ. Γαλαζούλα. Με την είσοδο στο δικαστήριο του κατηγορουμένου  για τη δολοφονία, η μητέρα του θύματος ξέσπασε με φωνές και κατάρες.

Φορώντας μαύρη μπλούζα με την φωτογραφία του γιου της στην οποία αναφέρονταν ότι "ο Θεοδωρης είχε δικαίωμα στη ζωή" η μητέρα του 23χρονου παρακολούθησε και σήμερα την ακροαματική διαδικασία.

Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη υπόθεση έχει εξελιχθεί σε βεντέτα, καθώς τον Ιούλιο του 2017 ο πατέρας του 23χρονου φοιτητή κατηγορείται ότι σκότωσε τον 59χρονο πατέρα του κατηγορούμενου  Μανούσο Ριζάκη, μέσα στο αυτοκίνητό του, στη Λεωφόρο Μαραθώνος, στον Γέρακα. 
Σήμερα στο δικαστήριο κατέθεσαν φίλοι του θύματος αλλά και του κατηγορουμένου, οι οποίοι στις καταθέσεις τους ανέφεραν πως το θύμα και ο κατηγορούμενος έκαναν χρήση ναρκωτικών και κατά περιπτωση πουλούσαν μικροποσότητες.

"Είχαν φιλική σχέση μεταξύ τους" ανέφεραν κάποιοι εκ των μαρτύρων.. "Έκαναν δουλειές μαζί. Το καταλάβαινα…μιλούσαν για χασίς , για ποιότητα και τιμές" κατέθεσε χαρακτηριστικά  ένας κοινούς τους φίλος 

Ακόμη, οι μάρτυρες αναφέρθηκαν και σε διαφορά που φέρεται να είχε το θύμα με γνωστούς του με αφορμή αγοραπωλησία ναρκωτικών κατά την οποία είχε "χάσει" 1.000 ευρώ. 

Τέλος, στο δικαστήριο κατατέθηκε ότι ο κατηγορούμενος οπλοφορορούσε γεγονός που αποδόθηκε, από τους μάρτυρες, στην κρητική του καταγωγή. 

Η δίκη θα συεχιατεί στις 18 Δεκεμβρίου.

 

protothema.gr