LIFESTYLE

«Έσπασε τη σιωπή της» η Χριστίνα Παππά – Μίλησε για το κύκλωμα κοκαΐνης του Κολωνακίου

Τη σιωπή της "έσπασε" η Χριστίνα Παππά μετά τα δημοσιεύματα και τις φήμες που ήθελαν το όνομά της, στη λίστα με το κύκλωμα κοκαϊνης του Κολωνακίου. Η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας, βρέθηκε καλεσμένη στο Τατιανα Live και στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Μη μπορώντας ακόμη να πιστέψει τα αρνητικά σενάρια τα οποία γράφτηκαν για εκείνη και τον γιο της, η Χριστίνα Παππά λύγισε στον αέρα της εκπομπής.

«Οφείλω ένα "ευχαριστώ" στους δημοσιογράφους. Με έχουν στηρίξει. Όταν όμως ανάμεσα σε αυτούς, υπάρχει και ένα μικρό ποσοστό δημοσιογράφων, οι οποίοι και ήταν πάρα πολύ άδικοι. Πρώτα απ' όλα μιλήσανε για εμένα, για τον γιο μου, για τον οποίο γιο μου, όχι μόνο είμαι υπερήφανη, όχι μόνο κόβω τα δυο μου χέρια, όχι κάθομαι στο Σύνταγμα να με λιθοβολήσουν…», είπε βουρκωμένη η Χριστίνα Παππά.

Στη συνέχεια η επιχειρηματίας μίλησε ανοιχτά και για τα υπόλοιπα πρόσωπα, τα οποία και τα δημοσιεύματα τα ήθελαν μέλη του κυκλώματος.

«Κατηγορήστε με για ότι θέλετε εμένα, αυτό όμως είναι ότι πιο σκληρό υπάρχει. Κατηγόρησαν έναν άνθρωπο, τον Σταθοκωστόπουλο, ο οποίος είναι μαζί με τον μπαμπά του, σαράντα χρόνια στη δουλειά και στο χώρο της εστίασης και δεν έχουν δώσει το παραμικρό  δικαίωμα. Είναι η δεύτερή μου οικογένεια, η οποία και είναι ένα διαμάντι», ανέφερε μεταξύ άλλων.