MEDIA

Έφυγε από το Nomads αλλά όχι από τις Φιλιππίνες – Νέα ανατροπή στο παιχνίδι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και πήγε στη… βίλα ο Δημήτρης Αλεξάνδρυ, καθώς στην τελική ευθεία για τον τελικό, όλοι οι παίκτες του ριάλιτι θα παραμείνουν στις Φιλιππίνες.

Στο χθεσινό επεισόδιο του Nomads το κοινό αποφάσισε ότι ήθελε τη Δήμητρα Φραντζή να παραμείνει στις Φιλιππίνες και ότι ένας εκ των Δημήτρη Αλεξάνδρου και Βασιλικής Μιλλούση έπρεπε να επιστρέψει στην Ελλάδα. 

Η Βασιλική κατάφερε να επικρατήσει στα αγωνίσματα και τελικά κέρδισε τον Δημήτρη. Η πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής παραλίγο να καταρρεύσει μετά το τέλος, όχι από την κούραση, αλλά από την συγκίνηση, καθώς έτρεμε ολόκληρη.
 Δημήτρης Αλεξάνδρου, ψύχραιμος, πήγε κατευθείαν κοντά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για να τον αποχαιρετήσουν οι υπόλοιποι παίκτες προτού αποχωρήσει. 

Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε ότι αρχής γενομένης από τον Αλεξάνδρου, κανένας παίκτης δεν θα φεύγει για Ελλάδα, παρά θα μένει στο Παλαουάν και στη βίλα, ώστε να ζήσουν όλοι μαζί τον τελικό.

Ήδη ξεκίνησε η διαδικασία επιλογής των επόμενων μονομάχων που θα αγωνιστούν την Πέμπτη. Το κοινό είναι και πάλι εκείνο που θα αποφασίσει ποιους θέλει να δει να φτάνουν μέχρι την 12η και τελευταία εβδομάδα στο Nomads και ποιοι θέλει να είναι υποψήφιοι για αποχώρηση.