ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Γιατί τυλίγονται τα μοντέλα σε τεράστια καλσόν;

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποιος είναι ο πιο προσβλητικός τρόπος μία εταιρία να διαφημίσει ρούχα μεγάλου μεγέθους; 

Εάν απαντήσατε ναι, τότε η απάντηση βρίσκεται στις εικόνες του Wish.com που έχουν αδύνατα μοντέλα να τεντώνουν τα καλσόν όσο μπορούν.

Όχι, δυστυχώς αυτό δεν είναι photoshop. Αυτές είναι πραγματικές εικόνες που έχουν στόχο να διαφημίσουν αυτά τα καλσόν μεγάλου μεγέθους.

Καθώς αυτή η διαφήμιση άρχισε να κάνει τον γύρο του διαδικτύου, πολλοί χρήστες έσπευσαν να πουν πως αυτές οι φωτογραφίες είναι κλεμμένες από άλλη εταιρία και αρχικά είχαν χρησιμοποιηθεί για να διαφημίζουν εύκαμπτα καλσόν που τεντώνουν πολύ.

Παρά την προέλευσή τους, υπήρξαν πολλές αντιδράσεις από το γεγονός πως το Wish τις χρησιμοποίησε για να διαφημίσει ρούχα μεγάλου μεγέθους.

Μία γυναίκα αποκάλεσε την διαφήμιση ‘αναποτελεσματική και κακόγουστη.’

Άλλοι αναρωτήθηκαν γιατί η εταιρία δεν χρησιμοποίησε απλά φωτογραφίες μοντέλων μεγάλου μεγέθους για να διαφημίσει ρούχα μεγάλου μεγέθους.

Βέβαια, ανεξάρτητα από την άποψη του καθενός για τις φωτογραφίες αυτές, είναι αντιεπαγγελματικό να χρησιμοποιούνται κλεμμένες φωτογραφίες για την διαφήμιση των καλσόν τους. Η εταιρία δεν έχει δώσει ακόμα κάποια επίσημη απάντηση στα σχόλια.

Ίσως κάποια μέρα δούμε μοντέλα μεγάλου μεγέθους να διαφημίζουν ρούχα μεγάλου μεγέθους, αλλά μέχρι τότε απλά θα χτυπάμε το κεφάλι μας στον τοίχο.