LIFESTYLE

Στα δικαστήρια ο Λιβιεράτος με την πρώην γυναίκα του, Εύη Αδάμ!

Ήταν πριν από έξι χρόνια όταν ο Λάμπης Λιβιεράτος και η Εύη Αδάμ αποφάσισαν να χωρίσουν, μετά από 12 χρόνια κοινής πορείας και δύο κόρες, ενώ βρέθηκαν αντιμέτωποι στα δικαστήρια, τα οποία προ ολίγων ημερών δικαίωσαν τον τραγουδιστή.

«Είναι πολύ σημαντικό να σε δικαιώνει ένα δικαστήριο που δεν έχεις προκαλέσει εσύ, ειδικά όταν νιώθεις τρομερά αδικημένος για αναλήθειες που έχουν ειπωθεί και σε έχουν προσβάλλει δημόσια. Νιώθω μεγάλη ηθική ικανοποίηση», λέει, στο περιοδικό You Weekly, ο Λάμπης.

Όπως διευκρινίζει, η απόφαση του δικαστηρίου ρυθμίζει οικονομικά θέματα, όπως αυτό της διατροφής, ωστόσο, τονίζει πως δεν θέλει να επεκταθεί σε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Παράλληλα, δεν διστάζει να μιλήσει για την άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία οδηγήθηκε μετά και τον χωρισμό, λέγοντας πως «δεν ήταν μόνο ένα γεγονός, αλλά μια σειρά πραγμάτων που με έριξαν ψυχολογικά σε μια περίοδο που δεχόμουν από συγκεκριμένους ανθρώπους αφόρητη ψυχολογική πίεση. Κι όλα αυτά μαζεύτηκαν σε ένα διάστημα μόλις δύο μηνών και με γονάτισαν».

peoplegreece.com