ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναγνώρισε τους επίδοξους δολοφόνους του ο γνωστός ψυχίατρος!

Ο γνωστός ψυχίατρος Δημήτρης Στριμπάκος έπεσε θύμα ενέδρας τριών με τεσσάρων ατόμων στα πρόσωπα των οποίων το θύμα αναγνώρισε γνωστές φυσιογνωμίες τις οποίες έχει ήδη αναφέρει στην αστυνομία. 

Τα άτομα αυτά φαίνεται πως απειλούσαν εδώ και καιρό τον ψυχίατρο για δικούς τους λόγους.

Όλα έγιναν όταν βγαίνοντας από το ιατρείο του, που βρίσκεται επί της οδού Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στο Ηράκλειο, κατευθυνόμενος στο όχημά του, τύπου τζιπ, δέχτηκε πυροβολισμούς.

Ο 50χρονος πρόλαβε και μπήκε στο όχημα που είχε παρκάρει απέναντι από το ιατρείο του και εν συνεχεία ο ένας εκ των δύο δραστών πήγε στη δεξιά πλευρά του οχήματος και με έναν λοστό έσπασε το τζάμι με αποτέλεσμα τα θραύσματα να τραυματίσουν στο πρόσωπο τον γιατρό.

Δύο από τις σφαίρες των δραστών χτύπησαν το παρμπρίζ του οχήματος, ενώ εκείνος προσπαθούσε να βάλει μπροστά και δεν τον τραυμάτισαν.

Χωρίς να χάσει την ψυχραιμία του, έβαλε μπροστά το όχημά του και σταμάτησε αιμόφυρτος έξω από το φαρμακείο όπου του παρασχεθήκαν οι πρώτες βοήθειες και τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Πρόκειται για έναν από τους πλέον γνωστούς ψυχιάτρους στο Ηράκλειο της Κρήτης και είναι χωρισμένος με παιδιά.

Δραστηριοποιείται ως ψυχίατρος, επί μια 25ετία, αρχικά στο ΘΨΠ Χανίων, στη συνέχεια στο ΨΝ Αττικής, στο 496 ΣΝ Διδυμοτείχου και τελικά από το 1988 στον ιδιωτικό τομέα, στο Ηράκλειο, όπου διατηρεί και το ιατρείο του.