ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Απίστευτο: Οργασμός με… συνταγή γιατρού!

Πήγε στο γιατρό κι εκείνος την έστειλε για… οργασμό! Ο λόγος για μία γυναίκα από την Αυστραλία που πήγε σε ένα γιατρό,  προκειμένου να αντιμετωπίσει τα συμπτώματα κατάθλιψη από τα οποία υπέφερε, καθώς αναζητούσε επί δεκαετίες λύση στο πρόβλημα της με την ανορεξία, το θυμό, το άγχος και τις αιφνίδιες αλλαγές διάθεσης.
Ο γιατρός που την εξέτασε διέγνωσε διπολική διαταραχή τύπου 2 που είναι ένας συνδυασμός επεισοδίων κατάθλιψης και ήπιας μανίας, χωρίς να παρατηρούνται έντονες εξάρσεις μανίας ή μεικτά επεισόδια. 
Σύμφωνα με την ίδια ο γιατρός εκτός από τα φάρμακα, την αποχή από το αλκοόλ και την πιο έντονη σωματική άσκηση – όπως προτείνεται σε αυτές τις περιπτώσεις – της πρότεινε να κάνει όσο περισσότερο σεξ μπορούσε καθώς οι οργασμοί βελτιώνουν τη διάθεση.
Η ίδια, σύμφωνα με αυστραλιανά ΜΜΕ, ακολούθησε κατά γράμμα και την τελευταία συμβουλή του ανακαλύπτοντας με έκπληξη ότι η σχεδόν καθημερινή σεξουαλική επαφή με τον σύζυγός της και πατέρα των τριών παιδιών της την βοήθησε να βελτιώσει τη διάθεσή της.
Η ίδια διευκρινίζει ότι δεν χρειάζεται κάθε φορά να ολοκληρώνουν τις επαφές τους αλλά είναι αρκετό να παίζουν και να αγκαλιάζονται.