ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Προβλέψεις του… ποπού! Διαβάζουν οπίσθια και λένε το μέλλον!

Προβλέψεις του… ποπού κάνουν διάσημοι μέντιουμ εδώ και πολλά χρόνια, καθώς διαβάζουν τους πισινούς των γυναικών και υποστηρίζουν πως μπορούν να δουν το μέλλον!
Μάλιστα, η συγκεκριμένη «τεχνική» έχει και ονομασία, η οποία είναι «Ρομπολογία» και προέρχεται από την αγγλική λέξη Rumpology, όπου rump σημαίνει οπίσθια. Έτσι και τα μέντιουμ που κάνουν αυτή την «δουλειά» αναφέρονται ως «ρομπολόγοι».
Σύμφωνα με την εν λόγω «επιστήμη» οι ειδικοί υποστηρίζουν πως τα χαρακτηριστικά των οπισθίων, αλλά και ρωγμές, κοιλότητες, κρεατοελιές, ακόμα και το μέγεθος μπορούν να δώσουν «χρήσιμες» πληροφορίες για την προσωπικότητα και το μέλλον των ατόμων που εξετάζονται.
Για παράδειγμα, πάντα σύμφωνα με τους ρομπολόγους, ο αριστερός και ο δεξιός γλουτός μπορούν να αποκαλύψουν το παρελθόν και το μέλλον ενός ατόμου. Μάλιστα, η τυφλή Γερμανίδα «ειδικός», Ουλφ Μπεκ τονίζει πως τα άτομα με σχήμα ποπού που μοιάζει με μήλο, δείχνουν ότι είναι χαρισματικά, δυναμικά και έχουν αυτοπεποίθηση και είναι δημιουργικά.
Παράλληλα, ο Σαμ Άμος, Βρετανός ρομπολόγος υποστηρίζει πως άτομα με στρογγυλούς και σφιχτούς πισινούς είναι πιο χαρούμενα και αισιόδοξα, εν αντιθέσει μ’ αυτά που έχουν επίπεδα οπίσθια και… μοιραία είναι λυπημένα και αρνητικά.
Η «επιστήμη» της ρομπολογίας μπορεί να γίνει είτε με οπτική επαφή, είπε με άγγιγμα ή χρήση ειδικών διαφανειών που εφάπτονται στην επιφάνεια των πισινών, είτε μέσω skype, emails και φωτογραφίες!

onsports.gr