LIFESTYLE

Την πολλές δεκαετίες μικρότερη σύντροφό του παντρεύεται ο Έλληνας εφοπλιστής!

Αιφνιδιάζοντας τους πάντες, ο εφοπλιστής και πρόεδρος της Danaos Corporation δρ Ιωάννης Κούστας και η καλλονή μνηστή του Δήμητρα Μέρμηγκα – Κούστα έστειλαν, λίγες ημέρες προτού φύγει το 2017, το Save the date, ανακοινώνοντας και επίσημα τον γάμο τους. 

Διακόσιοι πενήντα προσκεκλημένοι, τα πιο βαριά ονόματα του τονάζ από την Ελλάδα αλλά και εφοπλιστές από την Κίνα, τη Σανγκάη, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ, μέλη του jet set και γαλαζοαίματοι, έλαβαν, μέσω του Paperless Post, την ηλεκτρονική προαναγγελία του γάμου τους, που θα τελεστεί το Σάββατο 23 Ιουνίου 2018 στο Δουκάτο του Σορέντο της Νότιας Ιταλίας.

O εορτασμός, όπως γράφεται και στην πρόσκληση, την οποία εξασφάλισε η στήλη, θα είναι τριήμερος και οι νεόνυμφοι φημολογείται ότι θα χαρίσουν στους καλεσμένους τους μια ονειρική απόδραση στη Χερσόνησο.

Την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους ο γνωστός εφοπλιστής και η νεαρή σύντροφός του θέλουν να τη μοιραστούν αποκλειστικά με αγαπημένους συγγενείς και καλούς φίλους, από όλα τα μέρη του κόσμου, μακριά από παπαράτσι.

Ηδη οι προετοιμασίες του γάμου έχουν αρχίσει από τώρα και τις επιμελείται αποκλειστικά η Δήμητρα Μέρμηγκα, με το καλό γούστο που διαθέτει.

Επτασφράγιστο μυστικό, ωστόσο, κρατούνται το μέρος όπου θα δοθεί η παραμυθένια γαμήλια δεξίωση αλλά και το νυφικό της μέλλουσας νύφης.

Δεξίωση υπερπαραγωγή

Το ζεύγος, πάντως, τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στην Αθήνα και έδωσε το «παρών» στο πάρτι του ζεύγους Χούρι αλλά και στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, στο Παλιό Χρηματιστήριο, του φιλανθρωπικού σωματείου ΕΛΕΠΑΠ, καθώς, χρόνια τώρα, ο εφοπλιστής Γιάννης Κούστας στηρίζει το όραμα της ΕΛΕΠΑΠ για «Βήματα Ζωής» των παιδιών με αναπηρία στην Ελλάδα, εξασφαλίζοντάς τους ένα καλύτερο μέλλον.

Εκεί η Δήμητρα έκλεψε την παράσταση με δημιουργία του famous designer Elie Saab.

espressonews.gr