LIFESTYLE

Ξεσπάει η διάσημη τραγουδίστρια: Είναι μεγάλη αδικία ότι συνέδεσαν το όνομά μου με την Χούντα!

Ξέσπασε για την κατάφωρη όπως την χαρακτηρίζει αδικία της ταύτισης του ονόματός της με τη Χούντα η Κλειώ Δενάρδου, σε συνέντευξή της στην Lifo.

Όλα ξεκίνησαν όταν με το τραγούδι «Πού να ‘ναι ο ίσκιος σου, Θεέ» συμμετείχε στην Ολυμπιάδα Τραγουδιού του 1969, όπου και πήρε το Α΄βραβείο.

Παρά το γεγονός ότι όπως λέει εκεί ήταν όλοι οι γνωστοί τραγουδιστές της εποχής, το δικό της όνομα ταυτίστηκε με την Χούντα.

«Έχουν περάσει τόσα χρόνια κι έχω αδικηθεί κατάφωρα απ’ αυτό το πράγμα! Να είστε σίγουρος πως αν δεν έπαιρνα το Α’ Βραβείο, ούτε θα ήξερε κανείς ότι έλαβα μέρος στην Ολυμπιάδα. Αφού δεν μιλάει κανείς για τους άλλους τραγουδιστές που ήταν εκεί, δεν λένε τίποτα για κανέναν συνθέτη»! Σε ερώτηση γιατί το χρεώθηκε μόνο εκείνη απαντά: «Δεν ξέρω και δεν μ’ ενδιέφερε! Και ξέρετε κάτι; Εμένα μου λέγανε να πάω να τραγουδήσω και πήγαινα οπουδήποτε, ήμουν τραγουδίστρια όλων των Ελλήνων και όλης της Ελλάδος, δεν ήμουν η τραγουδίστρια των μεν ή των δε! Όταν από μόνοι τους μου δίνουνε μία και με κατατάσσουν κάπου, πείτε μου εγώ τι θα μπορούσα να κάνω! Εγώ ήξερα να κλείνω δουλειές και να πηγαίνω να τραγουδάω, αυτό ήταν το μόνο που μ’ απασχολούσε»!

«Δν πηγαίναμε όλοι στο ραδιόφωνο, δεν κάνανε όλοι δουλειές; Γιατί εγώ να το χρεωθώ και να μην το χρεωθούν τόσοι και τόσοι»;

«Θυμώνω, γιατί το πρόβατο πρέπει κάποια στιγμή να σηκώσει λίγο το ανάστημά του. Επιπλέον, εγώ δεν γνώριζα ανθρώπους, κανέναν και τίποτα από εκείνη την κατάσταση. Υπήρξε συνθέτης, φίλος του αντρός μου, που γύρισε και του είπε «μπράβο, βρε Αλέκο, που έφερες τόσο κόσμο», λες και θα μπορούσε ποτέ να γεμίσει ένα στάδιο για ν’ ακούσουν τη γυναίκα του»!