LIFESTYLE

Μαζεύουν υπογραφές για να μην παίξει σε ταινία ο σταρ του Χόλιγουντ!

Τα σχόλια του Matt Damon σχετικά με τη σεξουαλική κακοποίηση στο Hollywood, μάλλον δεν ήταν και η πιο σωστή κίνηση που θα μπορούσε να κάνει, καθώς μέχρι την Παρασκευή, περισσότεροι από 20.000 χρήστες του διαδικτύου υπέγραψαν μια αίτηση για να απομακρυνθεί ο 47χρονος ηθοποιός από το επερχόμενο σίκουελ της ταινίας Ocean 11, με τίτλο Ocean 8. 
Η συλλογή υπογραφών, σύμφωνα με τον συντάκτη της αναφοράς, οφείλεται εν μέρει σε συνέντευξη του ηθοποιού στην οποία δήλωσε ότι θα εξακολουθούσε να δουλεύει με ανθρώπους που έχουν κατηγορηθεί για σεξουαλική κακομεταχείριση. 

Η αναφορά έγινε γνωστή και προωθήθηκε στον παραγωγό του Ocean 8, George Clooney – ο οποίος είναι καλός φίλος με τον Damon – και τον σκηνοθέτη Steven Soderbergh. 
«Ο Matt Damon σαφώς δεν καταλαβαίνει τη σοβαρότητα του προβλήματος που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες» ή «χρειάζεται επειγόντως ένα time out και το λέω εγώ που είμαι άντρας», ήταν μερικά από τα σχόλια που ακολουθούσαν τις υπογραφές. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ταινία Ocean 8, υμνεί το γυναικείο φύλο και οι πρωταγωνίστριες θα είναι όπως έχει γίνει γνωστό οι Sandra Bullock, Sarah Paulson και η pop star Rihanna.