MEDIA

Έκανε ασφαλιστικά μέτρα στο Mega – Τι συνέβη στο δικαστήριο

Μπορεί ο Άκης Πετρετζίκης να αναδείχθηκε μέσα από τη συχνότητα του Mega, ωστόσο, βρέθηκε αντιμέτωπος με το κανάλι στα δικαστήρια, καθώς κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων.

Ο σεφ, που έχει διακόψει τη συνεργασία του με την Τηλέτυπος Α.Ε. από το 2015, προσέφυγε στη Δικαιοσύνη ζητώντας να σταματήσει η προβολή της εκπομπής Καν’ Το Όπως Ο Άκης, μία από αυτές που το Mega μεταδίδει σε επανάληψη εδώ και περίπου δύο χρόνια που έχει περιέλθει σε αδιέξοδο.

Η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων συζητήθηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας, όπου, όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, κατάθεσε ο sous chef του Άκη και πρώην παίκτης του Master Chef, Γιάννης Μπουροδήμος. «Ο Άκης έχει τώρα εκπομπή σε άλλο κανάλι και το τηλεοπτικό κοινό μπερδεύεται, δεν ξέρει ποια είναι η τωρινή και ποια η παλιότερη, με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στην τηλεθέαση», ανέφερε ο μάρτυρας, προσθέτοντας πως ο σεφ, που είχε αναλάβει εξ’ ολοκλήρου την προετοιμασία και παρουσίαση της εκπομπής, έχει κάνει επαφές με την εταιρεία για να σταματήσει η προβολή, αλλά δεν υπήρξε αποτέλεσμα.

Η Τηλέτυπος Α.Ε. δεν εκπροσωπήθηκε στο δικαστήριο, ενώ η απόφαση αναμένεται το προσεχές διάστημα.

tvnea.com