MEDIA

Ποια είναι η νέα εταιρεία που διεκδικεί μία από τις επτά τηλεοπτικές άδειες…

Τα δεδομένα μέχρι στιγμής είναι πως φάκελο για τηλεοπτική άδεια έχουν καταθέσει: ΣΚΑΙ, Star, Alpha, ANT1, Epsilon και η εταιρεία "Τηλεοπτική Ελληνική Α.Ε.".
Ο εκπρόσωπος της εταιρείας"Τηλεοπτική Ελληνική Α.Ε" που διεκδικεί μια άδεια πανελλαδικής εμβέλειας, Μάκης Γιομπαζολιάς δήλωσε: "μια νεοσύστατη ελληνική εταιρεία κατέθεσε σήμερα στο Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο όλα τα προβλεπόμενα από τη σχετική προκήρυξη παραστατικά, προκειμένου να διεκδικήσει μία από τις επτά άδειες που έχουν προκηρυχθεί. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στο ΕΣΡ και ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά".

Στο ερώτημα των δημοσιογράφων εάν έχει δοθεί το τίμημα των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ, συν μια εγγυητική των 8 εκατομμυρίων ευρώ ο κύριος Γιομπαζολιάς απάντησε "όλα, τα πάντα. Όλα όσα προβλέπει η προκήρυξη είναι εντάξει όπως διαπιστώθηκε από το κλιμάκιο που έλαβε τα σχετικά παραστατικά".
Στο ερώτημα ποια είναι η ιδιοκτησία της εταιρείας ο Μάκης Γιομπαζολιάς απάντησε " εγώ είμαι ο πρόεδρος της εταιρείας, η εταιρεία είναι νεοσύστατη και τίποτα άλλο δεν χρειάζεται. Εγώ εκπροσωπώ την εταιρεία".
"Συμφερόντων του κυρίου Βρυώνη" ρωτά δημοσιογράφος, "συμφερόντων των Ελλήνων πολιτών. Δεν συμμετέχει κανένας άλλος, εγώ εκπροσωπώ την εταιρεία" απάντησε ο κύριος Γιομπαζολιάς.
Στο ερώτημα αν τα χρήματα τόσο για το τίμημα της άδειας, όσο και για την εγγυητική επιστολή προέρχονται από την ατομική του περιουσία ο κύριος Γιομπαζολιάς απάντησε "αυτά θα τα δείτε, προφανώς υπάρχει μια μετοχική σύνθεση.
Μέτοχος εταιρεία αυτής της εταιρείας, μέτοχος άλλη εταιρεία Κυπριακή και εκείνης της εταιρείας μέτοχος είναι άλλη εταιρεία επίσης Κυπριακή και εκείνης της εταιρείας μέτοχος είναι ένα πρόσωπο.
Θα τα δείτε όλα αυτά από τα παραστατικά. Θα τα δείτε, δεν έχω εγώ το δικαίωμα να πω εγώ αυτά που θα ελέγξει το Ραδιοτηλεοπτικό. Θα τα δείτε όλα, όταν ανακοινωθούν".
"Άρα υπάρχει και ΦΕΚ;" ρωτάνε τέλος οι δημοσιογράφοι με τον κύριο Γιομπαζολιά να απαντά "τα πάντα, τα πάντα".

enikos.gr