LIFESTYLE

«Θα καλέσω εισαγγελέα ανηλίκων» προειδοποιεί η Ψυχίδου…

Με μήνυμα στο Facebook που απευθύνεται στον αγαπημένο της, Δημήτρη Κοργιαλά, σχολίασε η Φωτεινή Ψυχίδου την αποκάλυψη του τραγουδιστή πως βάζει στον 10 μηνών μπέμπη τους να βλέπει βίντεο με γυμνές.

«Το τραγούδι μου που του λέω και του αρέσει και χορεύει είναι το Μια Φορά. Συνήθως του βάζω στην τηλεόραση αυτά τα κλιπάκια τα hip hop, που είναι κάτι γυναίκες και κουνάνε τους πωπούς. Του αρέσουν πάρα πολύ!», δήλωσε πρόσφατα ο Δημήτρης, προσθέτοντας πως φροντίζει να βάζει τα εν λόγω βίντεο στον μπέμπη όταν η σύντροφός του λείπει από το σπίτι.

Σε ανάρτησή της στο Facebook, την οποία έχει κοινοποιήσει στον αγαπημένο της, η Φωτεινή, κάνοντας χιούμορ, αναφέρει: «την επόμενη φορά που θα πέσει στην αντίληψη μου ότι το μωρό βλέπει χιπ χοπ κλιπάκια που έχουν γκόμενες που κουνάνε τον πωπό τους, όπως Nickie Minaj, snoop dog, 50cent, Chris brown, Eminem etc, θα καλέσω εισαγγελέα ανηλίκων. Ο κωλος της Jay-Lo στο «booty» μπορεί να εμπνεύσει κτηνωδίες, να πολιτικοποιήσει συμπεριφορές, και να αναπαράγει σεξιστικές και ομοφοβικές πραγματικότητες, με αποτέλεσμα ο Θανασάκης να καταλήξει στη καλύτερη περίπτωση βιαστής και στην χειρότερη ο Τζάκ ο Αντεροβγάλτης… Για να είμαι απολύτως ήσυχη απαγορεύω προληπτικά και το Ντεσπασίτο και, φυσικά, εξυπακούεται ότι οι άνωθεν περιορισμοί περιλαμβάνουν πρωτίστως εσένα, εκτός από τον μπέμπη». «Ελπίζω να έγινα αντιληπτή στα αρρώστακια του cyber bullying… Αν όχι, “μικρόν κώλο δεν έδειρες, μέγαν μη φοβερίζεις”που λέει και η λαϊκή παροιμία», καταλήγει η δημοσιογράφος, ξεκαθαρίζοντας πως η χιουμοριστική της ανάρτηση απευθύνεται στα σχόλια που έγιναν από κάποιους χρήστες του Διαδικτύου για τις δηλώσεις του Δημήτρη.