LIFESTYLE

Καταγγέλλουν πασίγνωστο ηθοποιό! Οι ερωτικές σκηνές και οι εκβιασμοί! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δυο πρώην σπουδάστριες υποκριτικής καταθέτουν τις καταγγελίες για ανάρμοστη σεξουαλική συμπεριφορά σε βάρος του ηθοποιού Τζέιμς Φράνκο, σε μία στιγμή μάλιστα ιδιαίτερα κρίσιμη για την καριέρα του.

Η Σάρα Τίδερ Κάπλαν κατήγγειλε πως στην διάρκεια των γυρισμάτων τον Μάιο του 2015, ένας παραγωγός προσέγγισε την ίδια και τις υπόλοιπες γυναίκες που έπαιζαν αντίστοιχους ρόλους και τις ρώτησε εάν ήθελαν να συμμετέχουν σε μια «μπόνους σκηνή» ενός οργίου, όπου θα ήταν εντελώς γυμνές. Κατά το σενάριο της σκηνής αυτής, ο Τζέιμς Φράνκο θα υποδυόταν πως τους έκανε στοματικό σεξ.

Στην σκηνή αυτή είναι που ο ηθοποιός, σύμφωνα με την Τίδερ Κάπλαν, ο Φράνκο αφαίρεσε από μόνος του, χωρίς δικαιολογία, τα πλαστικά προστατευτικά από τα αιδοία τους και συνέχισε να γυρίζει την σκηνή χωρίς καμία προστασία. 

Στη συνέχεια εκείνη και οι υπόλοιπες ηθοποιοί ρωτήθηκαν εάν θα συμμετείχαν σε ακόμα μία έξτρα σκηνή, όπου έπρεπε να χορεύουν γυμνόστηθες και φορώντας μάσκες ζώων, γύρω από τον Φράνκο. Μία από τις κοπέλες αρνήθηκε και την απέλυσαν την επόμενη ημέρα.

Τις καταγγελίες της επιβεβαίωσε στην εφημερίδα ακόμα μία από τις κοπέλες που συμμετείχαν στο επίμαχο γύρισμα.