ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παραιτείται ο Ζουράρις!

Έτοιμος να παραιτηθεί εμφανίστηκε ο υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις με δήλωσή του στο Βήμα.

Ο υφυπουργός παιδείας ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων προσβάλλοντας με χυδαίο τρόπο τον κόσμο του Ολυμπιακού, αλλά και όλη την οικογένεια του Άρη με τα όσα είπε σε συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Metropolis 95.5.

Ο κ. Ζουράρις ο οποίος και στο παρελθόν έχει χρησιμοποιήσει ανάλογες εκφράσεις προκαλώντας την οργή των φίλων του Ολυμπιακού, με την παρότρυνση του παρουσιαστή της εκπομπής είπε στον αέρα ένα γνωστό υβριστικό σύνθημα των οπαδών του ΠΑΟΚ που αφορά τον Ολυμπιακό, παραφράζοντας το βέβαια με τα "δικά του ελληνικά".

«Βουντού, βουντού, βουντού και μια καρφίτσα μαύρη, στο κατώτερο τμήμα του στεατοπυγικού μου συστήματος καθίσανε 10.000 γαύροι…», αναφώνησε πολλές φορές ο κ. Ζουράρις  και δεν έμεινε εκεί, καθώς σε ερώτηση του παρουσιαστή απάντησε με το εξής εκπληκτικό: «Ποιος τον γ…άει τον Άρη;».

Ιδιαίτερα ενοχλημένος εμφανίστηκε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος. «Υπάρχει θέμα με τον κ. Ζουράρι. Θα γίνει συζήτηση. Εγώ δεν ξανακάνω πίσω. Είναι η τελευταία φορά. Λέω στον αρχηγό να του βάλει μυαλό ή να φύγει από την κυβέρνηση. Ή εγώ ή αυτός» ανέφερε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. 

Τις δηλώσεις του υφυπουργού Παιδείας καταδίκασαν με ανακοίνωσή τους και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Θεσσαλονίκης, λέγοντας ότι τις θεωρούν ανεπίτρεπτες, άστοχες και προσβλητικές. «Δηλώνουμε ότι είναι εκτός των δικών μας “πιστεύω” και σε καμία περίπτωση δεν τις υιοθετούμε», τόνισαν.

«Με τις τελευταίες δηλώσεις του ο Κώστας Ζουράρις έγινε πια το σύμβολο του εκφυλισμού και της κατάντιας αυτής της κυβέρνησης», σχολίασε η Νέα Δημοκρατία και δεν παρέλειψε να επιτεθεί στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Όπως είπε, «το πρόβλημα της χώρας δεν είναι ο Ζουράρις, αλλά ο άνθρωπος που επέλεξε Ζουράριδες να κυβερνούν».