LIFESTYLE

Συγκίνηση για την Δέσποινα – Ο αποχαιρετισμός… (ΦΩΤΟ)

Ιδιαίτερα συγκινημένη είναι η Δέσποινα Βανδή, με τη ολοκλήρωση της παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί «Μάμμα μία» στην Αθήνα.

Η τραγουδίστρια, ενώ η παράσταση ανεβαίνει πλέον στη Θεσσαλονίκη, ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram αποχαιρετώντας το θέατρο Ακροπόλ και έγραψε λίγο πριν την τελευταία παράσταση:

«Αυτό ήταν! Άλλη μια φορά σήμερα θα πούμε την ιστορία μας στη σκηνή του Ακροπόλ και μετά πέφτει αυλαία για τελευταία φορά! Είμαι ήδη πολύ συγκινημένη! Μετακομίζουμε βέβαια στη Θεσσαλονίκη και η χαρά μας θα συνεχιστεί αλλά μου έρχονται στο μυαλό τόσα που με φορτίζουν τη σημερινή μέρα!Απο την πρώτη φορά που πάτησα το πόδι μου σε αυτό το θέατρο το αγάπησα! Μου θύμιζε τόσο πολύ το Rex και αισθάνθηκα αμέσως σα στο σπίτι μου! Την πρώτη φορά που συνάντησα όλους τους ηθοποιούς και ντρεπόμουν τόσο πολύ! Το φόβο και την έκσταση που αισθανόμουν συνέχεια! Τα παιδιά της παράστασης που ήταν όλα τόσο ταλαντούχα και χαιρόμουν που ήμουν ανάμεσα τους! Το καμαρίνι μου που αποφάσισα να το φτιάξω ως προέκταση της σκηνής και που ο Κάρολος το βάφτισε Ντονατεικο! Το σημαντικότερο από όλα είναι ότι όλοι αγαπηθήκαμε και αγαπήσαμε πολύ το έργο αυτό! Υπήρχε πολύ συναίσθημα σε αυτό που κάναμε και το μοιραστήκαμε με πάρα πολύ κόσμο! Ευχαριστώ τη Θέμιδα Μαρσέλου και τους αδελφούς Τάγαρη που πίστεψαν σε μένα και μου έδωσαν αυτήν την ευκαιρία! Απόψε αποχαιρετούμε την Αθήνα…»