ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεννιά: Να ζητήσει συγγνώμη για τις απαράδεκτες δηλώσεις ο Κ. Ζουράρις

Πληθαίνουν οι αντιδράσεις στην κυβερνητική πλειοψηφία για τις δηλώσεις του υφυπουργού Παιδείας Κώστα Ζουράρι, που προκάλεσαν σάλο.

Έτσι, σήμερα ήρθε η σειρά της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Γεννιά, να εξαπολύσει επίθεση κατά του κ. Ζουράρι, τονίζοντας: «Δηλώσεις σαν αυτές του κ. Ζουράρι για τον Ολυμπιακό, ουδεμία σχέση έχουν με το φίλαθλο πνεύμα και το “ευ αγωνίζεσθαι”, είναι άστοχες και άκρως προσβλητικές, όχι μόνο για την ομάδα του Πειραιά, αλλά και όλους τους Πειραιώτες».

Η βουλευτής διευκρίνισε ότι ήδη έχει εκφράσει τη δυσαρέσκειά της για τις ανεπίτρεπτες δηλώσεις του κ. Κώστα Ζουράρι, στον δήμαρχο Πειραιά και πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννη Μώραλη, κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων που είχε το Σαββατοκύριακο.

«Θα περιμέναμε τουλάχιστον μία συγγνώμη από τον κ. Ζουράρι και όχι τις δικαιολογίες που είπε, ισχυριζόμενος ότι επρόκειτο για σάτιρα. Αν και η σάτιρα έχει πολιτικό λόγο, γίνεται από τους επαγγελματίες του είδους και όχι από τους πολιτικούς, το έργο των οποίων πρέπει να εστιάζεται στο καλό του τόπου και όχι στην προσβολή των Ελλήνων πολιτών», κατέληξε η κ. Γεννιά.