LIFESTYLE

Παραλίγο να πεθάνει από εγκεφαλική αιμορραγία η Σάρον Στόουν!

Tο ότι η Σάρον Στόουν παραδέχθηκε πως έχει δεχθεί σεξουαλικές παρενοχλήσεις στη δουλειά της ήταν κάτι που πολλοί υπέθεταν. Αυτό που δεν περίμενε κανείς να ακούσει ήταν η μεγάλη αποκάλυψη της Αμερικανίδας σούπερ σταρ του Χόλιγουντ που αφορούσε την υγεία της.

Το αντικείμενο του πόθου των προηγούμενων δεκαετιών αποκάλυψε ότι το 2001 έφτασε μία ανάσα από το θάνατο, καθώς υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία και οι γιατροί της έδιναν μόλις 5% πιθανότητες να επιζήσει!

«Τότε, αναγκάστηκα να αναθεωρήσω τα πάντα στη ζωή μου», δήλωσε η δημοφιλής ηθοποιός. Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο δίκτυο CBS, μίλησε για τη δύσκολη εκείνη εποχή στη ζωή της, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ήταν μόνη!

Μόλις εννιά χρόνια νωρίτερα από εκείνη τη χρονιά, η Αμερικανίδα σταρ είχε ανέλθει στο ανώτερο σημείο της δόξας της, όντας πρωταγωνίστρια δίπλα στον Μάικλ Ντάγκλας, στην εμβληματική ταινία «Βασικό Ένστικτο». Η ταινία προβλήθηκε το 1992, προκαλώντας πάταγο και καθιερώνοντας ουσιαστικά την Στόουν.

Ακολούθησαν μεγάλα βραβεία και ένα Όσκαρ για το ρόλο της στην ταινία Καζίνο, ενώ κέρδισε πολλές δεκάδες εκατομμύρια δολάρια, καθώς οι ταινίες που πρωταγωνιστούσε αποδείχθηκαν εξαιρετικά εμπορικές και κερδοφόρες.