LIFESTYLE

Συγκλονίζει η Σοφία Παυλίδου: Θα το ξανακάνει! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Αφού το έκανε σ' εμένα, θα το ξανακάνει», είπε η ηθοποιός Σοφία Παυλίδου για το περιστατικό ξυλοδαρμού από τον συνάδελφό της Μάνο Παπαγιάννη, που καταγγέλλει πως υπέστη.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, τόνισε πως δεν έχει πλέον νόημα να της ζητήσει συγγνώμη.

 «Αν πραγματικά αυτός ο άνθρωπος είχε μετανιώσει γι’ αυτό που έκανε, θα έπρεπε να με είχε πάρει ένα τηλέφωνο τόσες μέρες. Να τα βρούμε, όχι! Γιατί πέρα από τη συμπεριφορά του που πιστεύω δεν έχει καταλάβει τι έχει κάνει και με μεγάλη ευκολία, αφού το έκανε σε μένα, πάει να πει ότι θα το ξανακάνει κι εγώ αυτό δεν θέλω να συμβεί. Θα είμαι υπεύθυνη κι εγώ αν το αφήσω αυτό το πράγμα έτσι!», συνέχισε.

«Νομίζω ότι πια και η συγγνώμη δεν έχει νόημα μετά από τόσες μέρες. Δεν μπορώ να ξαναπαίξω με αυτόν τον άνθρωπο που με ξυλοκόπησε και αυτό είναι ένα ποινικό αδίκημα. Δεν είναι ότι απλά με έβρισε, ότι απλά τσακωθήκαμε. Μπήκε βίαια μέσα στο καμαρίνι μου και με χτύπησε. Έχω μώλωπες, είμαι σε σοκ εδώ και μέρες, είμαι ψυχολογικά χάλια. Κινδυνεύω να χάσω τη δουλειά μου, αλλά αυτό είναι άλλο κομμάτι που θα το αποφασίσει η επιχείρηση. Αλλά μου είναι πάρα πολύ δύσκολο ακόμα και να αντικρίσω αυτόν τον άνθρωπο».