ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Την είχαν δέσει με…»: Ποιο εύρημα δείχνει δολοφονία της 44χρονης μητέρας

Σε θρίλερ έχει μετατραπεί η υπόθεση της 44χρονη μητέρας από το Αγρίνιο, Ειρήνη Λαγούδη. Οι πληροφορίες σχετικά με τον θάνατό της έρχονται να ταράξουν τους πάντες και τον οικογενειακό της κύκλο.

Τα ερωτήματα που έθεσε ο δικηγόρος της οικογένειας της Ειρήνης Λαγούδη, στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, «Αλήθειες με τη Ζήνα» είναι καυτά.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, δεν είναι λογικό σε μια αυτοκτονία η ίδια η Ειρήνη Λαγούδη να εξαφάνισε το κινητό της. Ποιος ο λόγος αφού ήθελε να πεθάνει;

Επιπλέον, αν η Ειρήνη Λαγούση είχε σκοπό να αυτοκτονήσει γιατί έκανε τόσο μεγάλο δρόμο και πήγε σε μακρινή περιοχή για να το κάνει; Και πόσο μάλλον να σταματήσει και σε κατάστημα για να αγοράσει καφε;

Τα ερωτήματα είναι πολλά και κρίσιμα για να πάρουν σοβαρές απαντήσεις.

Ωστόσο, η Αστυνομία φέρεται να ερευνά την υπόθεση και με τα δυο ενδεχόμενα, αυτοκτονία και δολοφονία, ενώ ζητά να γίνει άρση των τραπεζικών της λογαριασμών.

Τα τελευταία νέα για την υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη τα βγάζει στο φως ο ιδιωτικός ερευνητής της οικογένειας κ. Σπύρου ο οποίος ανέφερε απίστευτα νέα.

Δώσε τέλος στην κακή τύχη! Έγινε εκατομμυριούχος μέσα σε 6 μήνες χάρη σε αυτό. Τώρα μας αποκαλύπτει το μυστικό. Μάθε περισσότερα!

Αρχικά, το γεγονός ότι στο αμάξι της Ειρήνης Λαγούδη δεν βρέθηκε αναπτήρας δηλώνει 100% ότι ήταν δολοφονία. Γιατί πώς αλλιώς να έβαλε φωτιά η ίδια για να αυτοκτονήσει;

Ο ίδιος πιστεύει ότι την έσυραν νεκρή την Είρηνη Λαγούδη από την περιοχή του Αιτολικού μέχρι την Κατόχη.

Επιπλέον ο ερευνητής υποστηρίζει ότι, ο δολοφόνος είχε δέσει την 44χρονη στα χέρια με πλαστικές χειροπέδες και αυτό φαίνεται από τον τρόπο που βρέθηκε το πτώμα της Ειρήνης Λαγούδη.

Τα κίνητρα της δολοφονίας σύμφωνα με τον ερευνητή ήταν δυο: οικονομικά ή οικογενειακά.

ΠΗΓΗ: fimes.gr