MEDIA

«Βόμβα» Μαρινάκη για το Mega! Τι είπε στους εργαζόμενους…

Συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο του Mega Βαγγέλη Μαρνάκη είχαν εκπρόσωποι των εργαζομένων του στθμού, λίγες μέρες μετά το ραντεβού τους με τον άλλο μεγαλομέτοχο Γιάννη Βαρδινογιάννη. Ήταν η πρώτη φορά που ο ισχυρός άνδρας (και) του Ολυμπιακού είχε πρόσωπο με πρόσωπο επικοινωνία με τους απλήρωτους εργαζόμενους, μετά την εξαγορά του ΔΟΛ και του 22,1% του καναλιού.

Όπως τους είπε χαρακτηριστικά, «το ματς δεν έχει τελειώσει ακόμη, υπάρχει χρόνος». Έδωσε την απάντηση αυτή στο ερώτημα «αν ο διαιτητής έχει σφυρίξει τη λήξη του αγώνα ή παίζονται καθυατερήσεις»;.

Διαβεβαίωσε τους εργαζόμενους ότι το κανάλι τον ενδιαφέρει και εμφανίστηκε έτοιμος να συμβάλλει στην αντιμετώπιση των λειτουργικών εξόδων του, σημειώνοντας ότι οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν από κοινού με την οικογένεια Βαρδινογιάννη, ενώ  διέψευσε κατηγορηματικά τις πληροφορίες ότι έχει συμφωνήσει με τον Γιάννη Αλαφούζο να μπει στο μετοχικό κεφάλαιο του Σκάι.

Ο κ. Μαρινάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έχει εξαρχής στόχο να κλείσει το Μega, ενώ διετύπωσε την εκτίμηση ότι και ο νέος διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες θα καταπέσει στο Συμβούλιο Επικρατείας. Δεν ξεκαθάρισε, πάντως, αν πρόκειται να διεκδικήσει μαζί με τον κ. Βαρδινογιάννη την ένδομη άδεια, για λογαριασμό του Mega.

Πηγή: aixmi.gr