ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ραγδαίες εξελίξεις: Ενεργοποιήθηκε πριν λίγες ώρες το Viber στο κινητό της 44χρονης

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη.
Η Ειρήνη Λαγούδη βρέθηκε νεκρή με εγκαύματα μέσα στο αυτοκίνητο της στο Αγρίνιο. Οι πρώτες εκτιμήσεις έδειξαν αυτοχειρία ωστόσο η οικογένεια της επιμένει πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.
Πλέον ένα ακόμα στοιχείο που έχει προκύψει περιπλέκει τις έρευνες για την υπόθεση. Σύμφωνα με το Star, τις τελευταίες ώρες, φαίνεται να ενεργοποιήθηκε η εφαρμογή Viber στο κινητό της εκλιπούσας μητέρας!
Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι η 44χρονη είχε τηλεφωνήσει σε ένα από τα παιδιά της πριν βρεθεί νεκρή ενώ το κινητό της τηλέφωνο δεν έχει βρεθεί ακόμα. Οι αρχές ερευνούν τις τελευταίες συνομιλίες της Ειρήνης όχι ως προς το περιεχόμενο αλλά ως προς τους τηλεφωνικούς αριθμούς με τους οποίους ήρθε σε επικοινωνία.
Την ίδια ώρα, ο δικηγόρος Βασίλης Ταουξής και οι συνεργάτες του ανέλαβαν νομικοί συμπαραστάτες της οικογένειας της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη. «Θέλουμε να ρίξουμε άπλετο φως σε αυτή τη σκοτεινή απόφαση» επεσήμανε ο ίδιος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Επίσης, τεχνικό σύμβουλο για να κάνει την έρευνα στο αυτοκίνητο της 44χρονης, η οικογένεια όρισε τον Αναστάσιο Δέδε.

Είχε δανείσει τον γιατρό 100.000 ευρώ;
Μία νέα αποκάλυψη γύρω από τη θυελλώδη σχέση της 44χρονης με τον γιατρό έρχεται στο φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με τη δήλωση του ιδιωτικού ερευνητή που προσέλαβε η οικογένειά της.
Όπως ανέφερε στον τηλεοπτικό σταθμό STAR, ο ερευνητής, ανακάλυψε ότι η άτυχη 44χρονη είχε δανείσει στον γιατρό ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό.
Ειδικότερα ο ερευνητής κ. Κώστας Σπύρου, οι έρευνες που διεξήχθησαν στους τραπεζικούς λογαριασμούς της Ειρήνης έδειξαν ότι η γυναίκα είχε δώσει στον γιατρό το ποσό των 100.000 ευρώ, κάτι που ωστόσο μένει να αποδειχθεί.
Παράλληλα, ο ερευνητής χαρακτήρισε τον θάνατο της Ειρήνης ως άγρια δολοφονία, στην οποία συμμετείχαν δύο άτομα.