ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα δικαστήρια ο διαδικτυακός «πόλεμος» της καλλονής λιμενικού με τον αστυνομικό! (ΦΩΤΟ)

Όλα ξεκίνησαν στις 4 Δεκεμβρίου όταν ο αστυνομικός Φωτεινός Παγιαύλας έγραψε στο Facebook «Με την Μποφίλιου θα έπινα ένα μπυράκι. Με τον Σφακιανάκη ποτέ», όταν η γνωστή τραγουδίστρια δεχόταν σφοδρή κριτική για όσα είχε πει σε συνέντευξή της, όπου είχε δηλώσει πως είναι «τροτσκίστρια» που όμως ψηφίζει ΚΚΕ και ταυτόχρονα ψάχνει ηγέτη να βγει μαζί του στο βουνό.

Την επόμενη μέρα η λιμενικός Κατερίνα Πλακίδα, ανέβασε μία ανάρτηση- απάντηση σε όσα δήλωσε ο αστυνομικός στο Facebook, γράφοντας : «Μόλις διάβασα ανάρτηση από “συνάδελφο” που ανήκει στη λοαδ ότι θα έπινε μπυρακι με Μποφίλιου παρά με Νότη …..αντιπαθώ την Μποφίλιου αλλά παρ όλα αυτά δεν πιστεύω να συχνάζει σε gay-bar όπως επίσης ο Νότης δεν βγαίνει για μπυρακι με μπρελόκ», συνοδεύοντας το κείμενο με πολλές φατσούλες γέλιου.

Η κόντρα δεν τελείωσε εκεί, καθώς έξι ημέρες μετά, ο Φωτεινός Παγιαύλας κοινοποίησε την ανάρτησή της, σχολιάζοντας: «Υπάρχει μια φασίστρια, ρατσίστρια, ομοφοβική και τρανσφοβική λιμενικίνα. Από το πράιντ του ’17 έχει λυσσάξει μαζί μου. Η τελευταία της επίθεση είναι επιπέδου 10χρονου».

H Κατερίνα  Πλακίδα προχώρησε σε μήνυσή προσκομίζοντας φωτοαντίγραφα των σχολίων από το Facebook και προσωπικές συνομιλίες με τον αστυνομικό.