ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαμός με τον Κασιδιάρη στη συνεδρίαση: «Όταν έρθουμε στα πράγματα, αυτοί που προδίδουν θα είναι για καταναγκαστικά έργα»

Mε αφορμή την υπόθεση της ονομασίας των Σκοπίων και των διαπραγματεύσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη, ο Ηλίας Κασιδιάρης πήρε τον λόγο στη συνεδρίαση της Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών και άρχισε να εκτοξεύει ύβρεις κατά οποιουδήποτε διαφωνεί με τις ακραίες απόψεις του.

Αρχικά, στο στόχαστρο μπήκε ο υπουργός των Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, για τον οποίο ο βουλευτής είπε «Τι γεύματα κάνει ο Κοτζιάς; Για ποιο λόγο να γίνονται αυτά; Για να σιτίζουμε αυτό το παχύδερμο του σταλινισμού και του ανθελληνισμού;».

Όταν μάλιστα ο πρόεδρος της Επιτροπής Κ. Δουζίνας επιχείρησε να τον επαναφέρει στην τάξη, ο βουλευτής της ΧΣ επέμεινε: «Όχι διακοπές από εσάς. Ιδίως από αυτούς που υπογράφουν έγγραφα, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αυτοί που υπογράφουν έγγραφα να λέγονται τα Σκόπια «Μακεδονία», εμείς τους θεωρούμε ανθελληνικά σκουπίδια και δεν δεχόμαστε καμία διακοπή. Τελεία και παύλα».

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος ανέβασε τους τόνους ξεκαθαρίζοντας πως η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί με τον Ηλία Κασιδιάρη όμως να επιμένει και να προχωρά σε απειλές: 

«Όταν εμείς έρθουμε στα πράγματα και υπάρχει ένα εθνικό καθεστώς στην Ελλάδα όλοι αυτοί οι οποίοι προδίδουν, θα είναι μόνο για καταναγκαστικά έργα και για να σπάνε πέτρες».

Μέσα σε αυτή τη νοσηρή ατμόσφαιρα ο κ. Δουζίνας αναγκάστηκε να διακόψει τη συνεδρίαση, προκειμένου να αποχωρήσουν οι βουλευτές της ΧΑ και να συνεχιστεί ομαλά η διαδικασία.

Πηγή: newpost.gr