MEDIA

Γυναίκα δημοσιογράφος καταγγέλει υπάλληλο του ΥΠΕΞ!

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο μεταφραστικό τμήμα του Υπουργείου Εξωτερικών, με πρωταγωνιστές τη δημοσιογράφο του Εξωτερικού Δελτίου του Star, Μαρία Τσιλινίκου και υπάλληλο του ΥΠΕΞ. Το περιστατικό διαδραματίστηκε παρουσία κόσμου, ο οποίος στη θέα του υπαλλήλου να βρίζει και να προπηλακίζει μια γυναίκα είχε μείνει με το στόμα ανοιχτό.

Όπως έγραψε η Μαρία Τσιλινίκου στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, ενώ περίμενε στην ουρά στο μεταφραστικό τμήμα του ΥΠΕΞ, για προσωπική της υπόθεση, ρώτησε έναν υπάλληλο για το εάν βρίσκεται στη σωστή ουρά. Εκείνος αντί απαντήσεως και μπροστά στον κόσμο της απάντησε: «Αν άνοιγες τα μάτια σου και έβλεπες εκεί απέναντι δεν θα με ρωτούσες. Ρούφα τον καφέ σου και άιντε στο διάολο». Ο υπάλληλος την έσπρωξε και στη συνέχεια κλείστηκε στο γραφείο του.

Ο κόσμος άρχισε να φωνάζει και όταν η κ. Τσιλινίκου ζήτησε κάποιον προιστάμενο για να παραπονεθεί, ο υπάλληλος βγήκε από το γραφείο του και σαν μαινόμενος ταύρος όχι μόνο άρχισε να τη σπρώχνει, αλλά την έπιασε και από το λαιμό με οργή. Ο καφές που βαστούσε στο χέρι της χύθηκε στο πάτωμα και τότε εκείνος εριστικά της είπε: «Ρούφα τον καφέ σου τώρα και άιντε στο διάβολο».

Άγνωστοι άνδρες που περίμεναν στην ουρά, στη θέα κάποιου να χτυπάει μια γυναίκα, μπήκαν στη μέση και του ζήτησαν εξηγήσεις. Η κατάσταση παραλίγο να ξεφύγει και ο αστυνομικός του Υπουργείου που αντιλήφθηκε το περιστατικό, επιλήφθηκε του θέματος.

Η δημοσιογράφος του Star έγραψε: «Μεταφραστικό τμήμα υπουργείου εξωτερικών. Ρωτάω τον υπάλληλο για προσωπική μου δουλειά γιατί με παραπέμπει στο γραφείο εσωτερικών. Μου απαντάει ειρωνικά και με έντονο ύφος “αν άνοιγες τα μάτια σου και έβλεπες εκεί απέναντι δεν θα με ρωτούσες . Ρούφα τον καφέ σου και Αι στο διάολο”»

Του απαντάω: «γιατί μιλάτε έτσι; Γιατί είστε εριστικός; τότε με σπρώχνει , μου ρίχνει τοn καφέ . Εκείνος συνεχίζει κάνοντας σχόλια «ρούφα τώρα το καφέ σου» υπονοώντας από το έδαφος . Ο κόσμος τον τραμπουκίζει . Του λέει πως είναι απαράδεκτος … Εκείνος με σπρώχνει . Κλείνεται στο γραφείο . Χτυπάω τη πόρτα να ζητήσω έναν προϊστάμενο . Βγαίνει ο ίδιος και με αρπάζει από το λαιμό και με σπρώχνει πίσω λέγοντας « Αι στο διάολο από εδώ» .. Καλή μας ημέρα …

Το περιστατικό επιβεβαιώνουν αυτόπτες μάρτυρες ενώ έγινε και καταγγελία στην αστυνομία.