ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κουκουλοφόροι ανατίναξαν το αυτοκίνητο της κόρης πασίγνωστου Έλληνα επιχειρηματία!

Πρωτοφανής επίθεση με στόχο τη διευθύνουσα σύμβουλο της εταιρείας ΜΗΧΑΝΙΚΗ Μελίνας Εμφιετζόγλου που παραπέμπει σε εγκληματική ενέργεια από τρεις κουκουλοφόρους σημειώθηκε στις τρεις τα ξημερώματα στην Κηφισιά. Σύμφωνα με όσα κατέγραψαν οι κάμερες παρακείμενης κατοικίας, τρεις άνδρες πεζοί διέσχισαν αρκετά μέτρα χωρίς ιδιαίτερη προφύλαξη και τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό στο αυτοκίνητο μάρκας Volkswagen της Εμφιετζόγλου το οποίο τυλίχτηκε στις φλόγες. Οι εκρήξεις που ακολούθησαν σήκωσαν στο πόδι όλη την περιοχή. Το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο στο δρόμο, δίπλα σε αλλά πολυτελέστερα αυτοκίνητα μεγαλύτερης φυσικά αξίας από το αυτοκίνητο της Εμφιετζόγλου, γεγονός που καταδεικνύει τη στόχευση των δραστών. Στο σημείο έσπευσαν αμέσως, πέρα από την Άμεση Δράση και την Πυροσβεστική που έσβησε τη φωτιά, άντρες της κρατικής ασφάλειας και πυροτεχνουργοί οι οποίοι πραγματοποίησαν αυτοψία ενώ πήραν και πολλές μαρτυρικές καταθέσεις.

Οι εκτιμήσεις της Αστυνομίας κάνουν λόγο για επαγγελματικό-χτύπημα απειλή που δεν σχετίζεται με προσωπικούς λόγους αλλά κατά πάσα πιθανότητα συνδέεται με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της κατασκευαστικής εταιρίας.

Όπως είναι γνωστό, η Μηχανική μετά από μια περίοδο έντονων προβλημάτων, στις οποίες τόσο ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου όσο και η κόρη του Μελίνα δεν παρέδωσαν τα όπλα, καταφεύγοντας στις «εύκολες» λύσεις της προσφυγής σε πτωχευτικές διαδικασίες και προστασίας, ανακάμπτει και μπαίνει εκ νέου δυναμικά στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι.

Με σύμμαχο έναν ιταλικό κατασκευαστικό κολοσσό κέρδισε τον διαγωνισμό για το Ψαθόπυργος-Ρίο, το σιδηροδρομικό έργο του οποίου έχει ήδη ξεκινήσει, ενώ έχει ανακηρυχθεί  ανάδοχος σε ένα τμήμα του οδικού άξονα Πάτρα-Πύργος και διεκδικεί με αξιώσεις και άλλα μεγάλα έργα.

Η επίθεση που σημειώθηκε τη νύχτα με στόχο την Εμφιετζόγλου με το «χτύπημα» στο αυτοκίνητο της χαρακτηρίζεται ως ιδιαίτερα σοβαρή. Οι έρευνες από την πλευρά της Αστυνομίας συνεχίζονται προς την κατεύθυνση της πλήρους διερεύνησης του μαφιόζικου αυτού χτυπήματος και όλα τα στοιχεία βρίσκονται στο μικροσκόπιο των αρχών οι οποίες έχουν λάβει πλέον και τα επιβαλλόμενα για την περίπτωση μέτρα.

 

mononews.gr