LIFESTYLE

Βγάζει στο «σφυρί» την παρθενιά της για να… (ΦΩΤΟ)

Την παρθενιά της αποφάσισε να θέσει προς πώληση σε δημοπρασία μια 18 κοπέλα, ζητώντας το ιλιγγιώδες ποσό των 890.000 λιρών, έχοντας ως στόχο να ακολουθήσει τις σπουδές των ονείρων της.

Η νεαρή κοπέλα θέλει να σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο του Cambridge και να αγοράσει στους γονείς της ένα σπίτι, βοηθώντας έτσι την οικογένειά της.

Η Nicole, εργάζεται επίσης και ως μοντέλο. Ισχυρίζεται ότι μετά τη δημοσιοποίηση της προσφοράς της στην ιστοσελίδα “Elite Models VIP” που τιτλοφορείται ως “Μια νύχτα με την Νικόλ”, έχει ήδη λάβει απάντηση με το υπέρογκο ποσό των £890.000.

«Αποφάσισα όταν ήμουν 16 ετών ότι η παρθενία μου ήταν πολύτιμη. Ήμουν σε σχέση με έναν άνθρωπο πολύ μεγαλύτερο από μένα, αλλά αποφάσισα ότι θα χάσω μόνο την παρθενία μου στον άνδρα που αγαπώ και στον άνθρωπο που θέλω να παντρευτώ στο μέλλον. Ήθελα όμως να έχω μια καλή εκπαίδευση και έτσι άρχισα να ψάχνω στο διαδίκτυο τους τρόπους χρηματοδότησης των σπουδών μου. Ψάχνοντας βρέθηκε μπροστά σε μια σειρά από διαφημίσεις ανάλογων δημοπρασιών, όπου κορίτσια κατάφεραν να πουλήσουν την παρθενιά τους, έναντι του ποσού των £3,1 εκατομμυρίων και έτσι πήρα την απόφαση να κάνω το ίδιο όταν θα γινόμουν 18».

Η 18χρονη κοπέλα, αποκάλυψε ότι κράτησε μυστική την δημοπρασία από τους γονείς της, καθώς φοβάται ότι η αποκάλυψη αυτή θα της χαλάσει τα σχέδια.