ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοδωρικάκος: Οταν διαπραγματεύεται ο Τσίπρας, η Ελλάδα παθαίνει ζημιά

Την απαισιοδοξία του για την επίλυση του Σκοπιανού εξέφρασε ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

«Η κυβέρνηση διαπραγματεύεται εν κρυπτώ και ο ελληνικός λαός γνωρίζει από το 2015 ότι, όταν διαπραγματεύεται ο κ. Τσίπρας, η Ελλάδα και οι 'Ελληνες παθαίνουν ζημιά», σχολίασε για το θέμα ο συντονιστής στρατηγικού σχεδιασμού και επικοινωνίας της ΝΔ.

«Οι επόμενες εκλογές θα κριθούν κυρίως, στις δυτικές συνοικίες του λεκανοπεδίου της Αττικής και στη Μακεδονία, στους ανθρώπους που επλήγησαν περισσότερο από την κρίση», δήλωσε ακόμη σε συνέντευξη στον «Ελεύθερο Τύπο», ενώ τόνισε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πολύ καλύτερος από τον Αλέξη Τσίπρα στο να διαμορφώσει καλύτερες συνθήκες ζωής για την πλειονότητα των Ελλήνων.

Παράλληλα, ο κ. Θεοδωρικάκος υπογράμμισε ότι καθαρή έξοδο από τα μνημόνια και την κρίση μπορεί να πετύχει μόνο μια κυβέρνηση που «θα μειώσει τους φόρους, θα προσελκύσει χιλιάδες ποιοτικές δουλειές στην Ελλάδα, θα προωθήσει τις ιδιωτικοποιήσεις με αποφασιστικότητα. Μια κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους πιο άξιους 'Ελληνες, ενώνοντας τους πολίτες και δίνοντας νόημα αλήθειας στη λέξη ελπίδα».