MEDIA

Τι είπε για τον Γιώργο Αγγελόπουλο στο Τατουάζ…

Η είσοδος του Γιώργου Αγγελόπουλου στο Τατουάζ έχει δημιουργήσει ποικίλες αντιδράσεις με ηθοποιούς και θεατές να έχουν άποψη και να περιμένουν να τον απολαύσουν στη μικρή οθόνη αλλά και να τον… κρίνουν.

Ο Ντάνος στη σειρά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού Τηλέραμα, θα είναι τηλεοπτικό ζευγάρι με την Κατερίνα Γερονικολού. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο νικητής του Survivor υποδύεται έναν γοητευτικό επιχειρηματία από τον Βόλο, τον Στέφανο Λαμπίρη, που έχει έφεση στα σπορ. Αυτός ο άντρας εμφανίζεται στα Μετέωρα, και συγκεκριμένα στη γειτονιά της Όλγας (την οποία υποδύεται η Κατερίνα Γερονικολού), και ψάχνει να νοικιάσει ένα μαγαζί. Ο Σάκης πιέζει την Όλγα να του νοικιάσει το δικό της μαγαζί. Η κοπέλα αρχικά αρνείται και τσακώνεται με τον Σάκη, ωστόσο τελικά πείθεται. Και κάπως έτσι ο Στέφανος μπαίνει για τα καλά στη ζωή τους, ενώ γίνεται πολύ φίλος με τον Σάκη. Αν και δείχνει πολύ θετικός και ευχάριστος χαρακτήρας, κανείς δεν ξέρει ότι σηκώνει τον δικό του «σταυρό», αφού κουβαλά ένα μυστικό από το παρελθόν. Σύντομα θα γνωριστεί και με τον Αλέξανδρο, με τον οποίο επίσης θα γίνουν-φίλοι. Όμως ο Αλέξανδρος είναι σίγουρος ότι κάπου τον έχει ξαναδεί…

Η Κατερίνα Γερονικολού μίλησε στο ένθετο περιοδικό «TV menu and reality» που κυκλοφορεί με την Κυριακάτικη Ελευθερία του Τύπού για τη συμμετοχή του Ντάνου στη σειρά αλλά και για τη συνεργασία τους. «Σε αυτές τις καταστάσεις που ζούμε, και επειδή ο κλάδος μας είναι πολύ πληγωμένος, ο καθένας έχει το δίκιο του. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και δεν μπορούμε να κάνουμε γενικεύσεις. Θα προτιμούσα να μιλήσουμε γι’ αυτή τη συμμετοχή αφού πρώτα τη δουν οι τηλεθεατές. Είμαστε χαρούμενοι που δουλεύουμε ως ομάδα. Άλλωστε, όλοι κρινόμαστε καθημερινά για κάθε δουλειά που κάνουμε. Αυτό είναι ένα από τα θετικά ή τα αρνητικά της δουλειάς μας.

Όσο για τα πρώτα γυρίσματα που έκαναν μαζί η ηθοποιός ανέφερε πως ο νικητής του Survivor ήταν πάρα πολύ καλός και συνεργάσιμος.

Τον Γιώργο Αγγελόπουλο θα τον δούμε για πρώτη φορά στο Τατουάζ την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου, στις 21:00, στον ΑLPHA.