LIFESTYLE

Θρήνος για τον καλλιτέχνη! Έσβησε από καρκίνο η μάνα του…

Τον Νοέμβριο σας ενημέρωσα για την άνιση μάχη που έδινε η μητέρα του με την επάρατο νόσο. Τότε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook δημοσίευσε ένα συγκλονιστικό κείμενο όπου και περιέγραφε τις δύσκολες στιγμές που περνούσε αλλά και το μεγαλείο ψυχής της μητέρας του.

Βλέπετε την φροντίδα της ανέλαβε εξ ολοκλήρου ο ίδιος και όπως είχε εκμυστηρευτεί «τον πρόσεχε πολύ ώστε να μην τον κουράζει». Παρά τις προσπάθειες και τις ατέλειωτες ώρες σε νοσοκομεία και χημειοθεραπείες ο καρκίνος την σακάτεψε και έφυγε χθες από την ζωή.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook αποχαιρέτησε την γυναίκα που τον έφερε στην ζωή και με τα λόγια του ομολογουμένως συγκλονίζει. «Και σκέφτηκα: ποιός θα μου χαρίσει ξανά τόση αγάπη, τόση στοργή… ποιος θα μου δείξει ξανά τόση συμπόνια, τόση κατανόηση και ποιός θα με συγχωρέσει ξανά αμέτρητες φορές; και τότε κατάλαβα ότι μου τα χάρισες όλα αυτά τόσο πλουσιοπάροχα και τόσο απλόχερα που έχω αποθέματα για ακόμα δύο ζωές αν χρειαστεί… Καλό σου ταξίδι μανούλα μου και εκεί ψηλά σαν συναντήσεις τον παπά μου που τόσο πολύ σου έλειψε και τους αγαπημένους σου δώσε τους μια ζέστη αγκαλιά και από μένα … Σ’ αγαπώ» έγραψε ο γνωστός χορογράφος Ντίνος Χριστοδουλίδης ενώ στην συνέχεια ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς του φίλους μέσα από μια δεύτερη ανάρτηση του. «θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για τα δεκάδες μηνύματα αγάπης, συμπάθειας, στήριξης και συμπαράστασης για το χαμό της μητέρας μου, σας ευχαριστώ όλους μέσα από τη καρδιά μου και τον καθένα ξεχωριστά !!! Επειδή πολλοί φίλοι με ρωτάνε πληροφορίες για την κηδεία απλά να αναφέρω ότι η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί αύριο 9/2/18 η ώρα 1.00μμ στον ιερό ναό Αγίου Σάββα στη παλιά Λευκωσία και η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο Κωνσταντίνου και Ελένης….. Συλλυπητήρια η ώρα 12.30μμ. Και πάλι σας ευχαριστώ όλους χχχ»

 

 

Πηγή: gossip-tv.gr