LIFESTYLE

Η Βερόνικα Αργέντζη αποκαλύπτει την ηλικία της και γιατί αποτραβήχτηκε…

Η Βερόνικα Αργέντζη που το ευρύ κοινό γνώρισε μέσα από τη συμμετοχή της στο Τμήμα Ηθών μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για το λόγο που αποτραβήχτηκε από τα φώτα της δημοσιότητας, τη σχέση με την 15χρονη κόρη της, αλλά και το πως αντιμετωπίζει τον χρόνο που περνά.

Η όμορφη ηθοποιός είναι 25 χρόνια μαζί με τον σύντροφό της, Διονύση Αντύπα, ο οποίος έγραφε το σενάριο στο Τμήμα Ηθών. Ποιος είναι ο λόγος που μετά την επιτυχία της αποτραβήχτηκε γρήγορα από τα φώτα της δημοσιότητας;

«Είχα πολύ μεγάλη ανάγκη να το κάνω. Είχα ανάγκη να καλυτερεύσω τον εαυτό μου, να προστατεύσω την οικογένεια μου, να δω τι είναι πραγματικά αυτά τα οποία θα ήθελα να κάνω. Με πίεσε και η πολύ μεγάλη δημοσιότητα και ήθελα να έχω το χρόνο μου και να τη διαχειριστώ και λίγο απ’ έξω.

Ήταν πιο ανέμελα τα πράγματα εκείνη την εποχή και την ίδια στιγμή για ένα 19χρονο κορίτσι πιο επιθετικά. Θα χρειαζόταν ίσως να ήταν αυτό σε ένα μεγαλύτερο διάστημα για να έχεις την ωριμότητα να το διαχειριστείς. Εγώ θα σου πω ότι δούλευα 22 ώρες το 24ωρο τότε, με πολύ μεγάλη κούραση, αλλά και πολύ μεγάλη ευτυχία. Τώρα δεν ξέρω αν θα μπορούσα να το κάνω.

Δεν με αφορούσε ο τίτλος του sex symbol, οπότε δεν ξέφυγα από πουθενά. Εγώ δεν ήμουν καθόλου έτσι. Βασανιζόμουν πολύ με αυτό το «πολύ ωραία γυναίκα» και το είδα πολλά χρόνια μετά και είπα «τελικά ήμουν πολύ ωραίο κορίτσι».

Σήμερα λέω στον εαυτό μου «κουράγιο, τα χρόνια περνάνε, αλλά περνάνε υπέρ σου γιατί εσωτερική είναι η ομορφιά». Αυτό είναι μια ματαιοδοξία, γιατί εντάξει, όταν είσαι μια ωραία γυναίκα ή ένα ωραίο κορίτσι, οι άλλοι ζητάνε από εσένα να είσαι πάντα εκεί, ίδια, λες και είσαι άγαλμα. Σε σχέση όμως με το beaute είμαι λίγο μακριά από το να κάνω πράγματα στον εαυτό μου, γιατί φοβάμαι, γιατί δεν ξέρω πως θα βγει, γιατί δεν ξέρω πως θα είμαι εγώ. Δεν με τρομάζει το ότι είμαι 47 χρονών. Με τρομάζει μόνο το γεγονός ότι θέλω να είμαι καλά στην υγεία μου και να μπορώ να βλέπω το παιδί μου να μεγαλώνει και τους ανθρώπους που αγαπάω γύρω μου που είναι πολλοί», λέει η Βερόνικα Αργέντζη.

 

 

zappit.gr