LIFESTYLE

Αυτό θα πει… Χολιγουντιανό διαζύγιο! Χώρισαν την έπαυλη στα δύο και μένει ο καθένας στο δικό του… μισό! (ΦΩΤΟ)

Όταν είσαι σταρ του Χόλιγουντ τίποτα δεν μοιάζει με τη ζωή ενός καθημερινού ανθρώπου. Ούτε καν το διαζύγιό σου.

Έτσι λοιπόν η Τζένιφερ Άνιστον και ο Τζάστιν Θερού, μπορεί να χώρισαν αλλά κανείς δεν χρειάστηκε να φύγει από το σπίτι, καθώς απλώς χώρισαν στα δύο την τεράστια έπαυλή τους στο Μπελ Ερ του Λος Αντζελες.

Όπως αποκαλύπτει η Daily Mail, η τεράστια πολυτελής έπαυλη, ανακαινισμένη μόλις το 2015, αμέσως μετά τον γάμο του ζευγαριού, μπορεί άνετα να χωρέσει και τους δυο και τις αγαπημένες τους συνήθειες.

Έτσι ο «διακανονισμός», μέχρι να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις και οι δρόμοι τους να χωρίσουν οριστικά, έγινε σχετικά εύκολα, με την Τζένιφερ να κρατά την δυτική πτέρυγα, που περιλαμβάνει την τεράστια γκαρνταρόμπα, και τον Τζάστιν την ανατολική, όπου βρίσκεται και το γκαράζ για τα τουλάχιστον τέσσερα αυτοκίνητα κι άλλες τόσες μηχανές που διαθέτει. 

Η έπαυλη, που κοστολογείται αξίας 21 εκατ. δολαρίων, είναι πλέον χωρισμένη στα δύο, και ο κάθε πρώην σύζυγος έχει την δική του κρεβατοκάμαρα και το δικό του υπερπολυτελές μπάνιο. Ο Θερού πήρε ακόμα το «σπιτάκι του κήπου», που είχε άλλωστε μετατρέψει σε «αντρική σπηλιά», ενώ η Τζένιφερ είναι πανευτυχής που μπόρεσε να διατηρήσει την πλούσια – πάρα πολύ πλούσια – γκαρνταρόμπα της στο πρόσφατα ανακαινισμένο «ολόκληρο διαμέρισμα» 185 τετραγωνικών μέτρων, που η ίδια είχε επιμεληθεί για αυτό το σκοπό – με κόστος μάλιστα περί τα 60.000 δολάρια.