ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οργή Αντώναρου για Άδωνι: «Οι εκδοροσφαγείς δεν έχουν θέση στη ΝΔ»

Με πολύ σκληρή γλώσσα αντέδρασε ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή και στενός συνεργλατης του πρώην πρωθυπουργού, Ευάγγελος Αντώναρος, στις πρωτοφανείς εξαλλοσύνες του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος σε σημερινή εκπομπή στην τηλεόραση του Alpha, ούρλιαζε για τον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή την εμπλοκή του στο σκάνδαλο Novartis «θα τους γδάρω … δεν ξέρουν με ποιον έμπλεξαν», ενώ χαρακτήρισε τον Πρωθυπουργό «διεφθαρμένο μέχρι το μεδούλι».

Οι “εκδοροσφαγείς” δεν εχουν θέση στην παράταξη, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Ευάγγελος Αντώναρος ενώ αναρωτήθηκε: «Τι σχέση έχουν όλα αυτά με τις αρχές και αξίες του Κωνσταντίνου Καραμανλή; Τι σχέση έχουν όλα αυτά με τον πολιτικό πολιτισμό που εφάρμοσε στη πράξη ο Κώστας Καραμανλής; Τι σχέση έχουν όλα αυτά με την παράταξη της ευθύνης και της εθνικήα συμφιλίωσης; Αρκετά πια!!»

«Δεν μπορούν οι περαστικοί κι οι περαστασιακοί επισκεπτες να κηλιδώνουν την ιστορία της παράταξης! Δεν θα αφήσουμε κανένα — ούτε τη κυβέρνηση ούτε τους τύπους με τα δοτά αξιώματα — να γυρίσουν τη χώρα πίσω στα χωριστά καφενεία. Καλώ όλους να συνομολογήσουμε ενα κώδικα αρχών καικανόνων πολιτικής συμπεριφοράς. Με γνώμονα πάντα το δημόσιο συμφέρον και τον σεβασμό των πραγματικών αναγκών της κοινωνίας» κατέληξε στην ανάρτησή του ο κ. Αντώναρος.