ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Χρησιμοποίησαν όλμο για… ερωτικό βοήθημα!

Τραγικά αποτελέσματα είχε η έμπνευση ενός ζευγαριού από το Περού να χρησιμοποιήσουν έναν ανενεργό όλμο ως σεξουαλικό βοήθημα.

Η απόφαση των 2 Περουβιανών, ως αποτέλεσμα της άκρατης κατανάλωσης αλκοόλ, προκάλεσε τον θάνατο της γυναίκας, καθώς η εισαγωγή του όλμου στο σώμα της γυναίκας, προκάλεσε τον βαρύτατο τραυματισμό της και στη συνέχεια τον θάνατο από ακατάσχετη αιμορραγία.

Η Γιούμπιτσα Γιερένα μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της σε τοπικό νοσοκομείο, ενώ ο σύζυγός της δήλωσε πως δεν κατάλαβε τι συνέβη, καθώς ξυπνώντας το πρωί την βρήκε μέσα στα αίματα ξαπλωμένη κι αναίσθητη.

Ο όλμος εικάζεται ότι ήταν ανενεργός, ενώ αποτελούσε διακοσμητικό του σπιτιού κι ενίοτε χρησίμευε κι ως sex toy κατά τις ερωτικές συνευρέσεις των δύο συζύγων.

Οι ερευνητές της αστυνομίας που εξέτασαν τους χώρους του σπιτιού, διαπίστωσαν την ύπαρξη του ματωμένου όλμου μέσα σε ένα κουτί με δεκάδες άλλα ερωτικά βοηθήματα, ενώ στη νεκροψία που διενεργήθηκε στην άτυχη γυναίκα διαπιστώθηκε η μεγάλη συγκέντρωση αλκοόλ αλλά και παυσίπονων στο αίμα της.

Οι υποψίες των αρχών, πλέον, επικεντρώνονται στην εκδοχή του μοιραίου ατυχήματος κατά τη σεξουαλική πράξη, καθώς ο συνδυασμός αλκοόλ και αναλγητικών χαπιών μπορεί να προκάλεσε την απώλεια συνείδησης της γυναίκας, η οποία δεν κατάλαβε εγκαίρως ότι η χρήση του όλμου ως sex toy είχε καταστροφικές συνέπειες κι οδήγησε στην απώλεια της ζωής της.