LIFESTYLE

Βραδινή έξοδος για την χήρα του γνωστού ηθοποιού! (ΦΩΤΟ)

Με την φημολογία περί ενδεχόμενης εγκυμοσύνης της λίγους μήνες μετά τον χαμό του Στάθη Ψάλτη να την έχει φέρει και πάλι στη δημοσιότητα, η Χριστίνα Ψάλτη αποφεύγει δημοσιογράφους και φωτογράφους καθώς δεν θέλει να μιλήσει.

Ο αδελφός του αείμνηστου Στάθη Ψάλτη, Γιάννης Ρώτα ρωτήθηκε αν ξέρει κάτι περί εγκυμοσύνης αλλά όπως είπε δεν έχει καμία επικοινωνία μαζί της. «Λένε ότι είναι έγκυος. Ας είναι ότι θέλει. Δεν με ενδιαφέρει, δεν με αφορά καθόλου. Αφορά όμως το παλικάρι που υποτίθεται ότι ήταν 23 χρόνια έρωτας. Τι έρωτας; Έτσι είναι; Αν είναι τελικά έγκυος, θα με πειράξει, πώς να το κάνουμε;  Όταν έπαθε το εγκεφαλικό ο αδερφός μου, είχαν πάει στο νοσοκομείο για εξετάσεις προκειμένου να κάνουν ένα παιδάκι. Εγώ πονάω για τον αδερφό μου, όλα τα άλλα είναι σε δεύτερη, τρίτη μοίρα», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά».

Η χήρα του Στάθη Ψάλτη εθεάθη να διασκεδάσει με παρέα σε νυχτερινό μαγαζί. Χαμογελαστή πόζαρε με φίλους της στην έξοδό της και έδειχνε μαζί τους τουλάχιστον ήρεμη και ευδιάθετη.