LIFESTYLE

«Έχω απατηθεί. Το έψαξα και το έμαθα»: Αποκαλύψεις από την Ελληνίδα παρουσιάστρια

Μία αποκάλυψη έκανε η Βίκυ Χατζηβασιλείου σε τηλεοπτική της συνέντευξη.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια του «Πάμε Πακέτο» μίλησε για την προσωπική της ζωή στην εκπομπή «Εμείς» και τον Γιάννη Βίτσα και αποκάλυψε πως έχει απατηθεί!

«Έχω απατηθεί. Το έψαξα και το έμαθα. Κατέρρευσε όλο το σύστημα αξιών της σχέσης που είχα πιστέψει ότι υπάρχει. Αντέδρασα. Εγώ συγκρούομαι. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που κουκουλώνω τις καταστάσεις. Μπαίνω μέσα στο γεγονός. Διαφορετικά θεωρώ ότι δεν έχεις αλήθεια ούτε συνέπεια με τον εαυτό σου» είπε η Βίκυ Χατζηβασιλείου και συνέχισε για τον σύζυγό της: «Τον άνδρα μου τον εκτιμώ και θα τον αγαπώ υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, ό,τι και αν γίνει. Όποια αλλαγή μας φέρει η ζωή, θα είναι ο πατέρας των παιδιών μου. Δε θα αλλάξει ποτέ. Είναι ένας άνθρωπος που έχουμε μοιραστεί είκοσι χρόνια».

Όσο για την εκπομπή που τόσο πολύ αγαπάει και αγκαλιάζει το τηλεοπτικό κοινό, η παρουσιάστρια σχολίασε: «Δωδέκατη σαιζόν του «Πάμε πακέτο» και νομίζω πώς αφήνει την ίδια συγκίνηση στους τηλεθεατές όπως ακριβώς κατά τα πρώτα έτη του στον τηλεοπτικό αέρα. Το ξέρω και με χαροποιεί πολύ. Αισθάνομαι τεράστια ευθύνη γι’ αυτό στεναχωρήθηκα και στην απόφαση του Alpha να αλλάξει την ημέρα προβολής της εκπομπής. Δεν ήθελα να ταλαιπωρήσω τους τηλεθεατές που επί χρόνια είχαμε ραντεβού το βράδυ της Πέμπτης. Οι άνθρωποι του προγραμματισμού του σταθμού πάλι δεν αντιλαμβάνονται με τον ίδιο τρόπο αυτή τη θέση. Και εκείνοι φαντάζομαι από μεριάς τους προσπαθούν να κάνουν καλά τη δουλειά τους για να φέρουν ένα αποτέλεσμα που προσδοκούν πως θα είναι καλύτερο για το κανάλι».