LIFESTYLE

Ποιος είναι ο άντρας που έκλεψε την καρδιά της Κολιδά

Νέα σελίδα στην προσωπική της ζωή φαίνεται πως έχει ανοίξει η Ειρήνη Κολιδά, καθώς δημοσίευμα αναφέρει πως είναι ερωτευμένη με αθλητή.

«Εγώ ήθελα να χωρίσουμε, αυτός δεν νομίζω να ήθελε. Είναι ένας άνθρωπος αξιόλογος, είναι ένας πολύ καλός πατέρας, σωστός και το χειρίστηκε άψογα. Δεν περίμενα κάτι λιγότερο από αυτόν. Τον έχω ψηλά, γιατί είναι πάρα πολύ καλός άνθρωπος. Θέλω πραγματικά να φτιάξει τη ζωή του και να συνεχίσει. Εγώ δεν έχω μπορέσει να αφήσω ένα κενό, ένα τετραγωνάκι για κάποιον άλλον, είμαι πάρα πολύ με τον μικρό. Αν όμως βρεθεί κάποιος άντρας που θα μπορέσει να με ταρακουνήσει και να πάρει χώρο και χρόνο στο μυαλό μου, δεν ξέρω», είχε δηλώσει η παίκτρια του περσινού Survivor για το διαζύγιό της και το ενδεχόμενο να κάνει μία νέα σχέση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Secret και της Σπυριδούλας Τριάντου, εδώ και περίπου ένα μήνα η Ειρήνη, πρώτη προτεραιότητα της οποίας είναι ο γιος της, Αλέξανδρος, είναι ζευγάρι με τον Χρήστο Μποφίλιο, πρώην πρωταθλητή της κολύμβησης, που πλέον δραστηριοποιείται ως προπονητής. Οι κοινές τους εμφανίσεις είναι ελάχιστες, ενώ άνθρωποι από το περιβάλλον τους κάνουν λόγο ένα ταιριαστό ζευγάρι.

 

peoplegreece.com